мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Лаптоп не пуни.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. аугуст 2008, 13:52
Донаторска Група

Default Лаптоп не пуни.

Имам Делл Инспирон 1150 који се не пуни. Тхе ЛЕД на пуњач и кад је прикључен расвјете у сва 3 лаптоп моћ светлости фласх једном. Набој индикатор трепери светлост затим једном сваких 30 секунди. У овом тренутку је батерија потпуно празна и уређај ће не чизма раван са маинс јединица у. Мислим да је прикључен пуњач мај бити рад и проблем могао бити матична плоча, као батерија се наплаћује кроз матичну плочу. (Нисте сигурни о да). ЈА донт 'имати приступ за други акумулатор да проверите ако је то проблем и нови је превише прицеы купити сазнати. Да ли је ико упознат са овим проблемом?

Мы Сыстем: Мцбее Ц2Д

Процесор (и):
Интел Цоре2Дуо Е6600
Матичне плоче:
Асус П5У ДХ Делуксе --
РАМ меморија:
Гусар 2 кс 1ГБ
Графичка картица (е):
КСФКС 7600ГТ кскскс
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
Самсунг320Гб,
Оптички погон (е):
Нокиа ДВД-РУ
Цасе / псу:
600У
Хлађење:
АЦ Про 7 замрзивач
Нетуорк / Интернет:
Кућну мрежу жичаним и бежичним. БиХ
Монитор (е):
2кс ЛГ 19 "ЛЦД ДВИ.
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Хоме СП3
Old 4. аугуст 2008, 14:57
Модератор / ица групе

Default Лаптоп не пуни.

Који бљесак светла на лаптоп? Ако је један црвени не бих предложити узимајући нову батерију
Имала сам сличан проблем и морали заменити мина

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 4. аугуст 2008, 15:33
Донаторска Група

Default Лаптоп не пуни.

Пуњења трепће зелено светло сваких 8 секунди. Нити један други бљесак светла осим за моћ светлости која трепери на једном окреће на пуњач.
Old 13 авг 2008, 16:46
Модератор / ица групе

Default Лаптоп не пуни.

Ако сте је добио мултиметар могли ставити на батерије терминала у купе и гледају шта се дешава када се прикључе струју. Ако постоји напон присутан, тада ћете знати је батерија варка и мобо вероватно добро.

Можда ћете морати бити мало креативни са овим јер је мобо мај задужена само са батеријом у, тако да мај морати да донесе неке мало летјети води на теста је са батеријом у. Такође ћете морати да тестирате различите терминала.

Или, можете отићи на еБаы и разговарајте са својим батерију продавцу. Ако напродиковати неко лепо он мај бити спремни на то да ли купити батерију и видети ако то ради, а ако не, купи га поново за 10 £ можда мање. Или те могао праведан продавати га на опет.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 14 авг 2008, 05:43
Донаторска Група

Default Лаптоп не пуни.

Неки иду батерије потпуно мртва, ако су на наплату континуирано.

Остале батерије (Ацер у мом искуству) ићи потпуно мртва ако је задужен нивоу капи прениска, нпр кроз напусстање лаптоп неупотребљаван неко време.

Old 14 авг 2008, 09:46
Донаторска Група

Default Лаптоп не пуни.

Да ли лаптоп укључите помоћу моћ воде прикључен у леђа (тј не користи батерије)? јер то би онда значило ако знамо моћ олово доказује тачан износ снаге на рачунар.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 14 авг 2008, 10:34
Донаторска Група

Default Лаптоп не пуни.

Преносни неће укључивање што ми мислимо да је отишао на мобо. Познато ми је веровати да су довели до ових преносник набоја кроз мобо.
Old 14 авг 2008, 10:43
Донаторска Група

Default Лаптоп не пуни.

Па добро, то је било на матичној плочи или пуњења воде рекао бих, да ли сте добили (или знате некога ко има) дође на рачунару (или атлеаст користите исту моћ олово за провјерити шта је то?
Old 14 авг 2008, 14:21
Модератор / ица групе

Default Лаптоп не пуни.

Моћ чопора би било стварно лако тест са мултиметар, или чак са сијалица.

Али ако нешто светла на лаптоп, онда је вероватно испоруке енергије.

Неки пријеносницима неће радити без батерије инсталира, али не нормално збрињавања ако је неуспех или не.

И сад мислите да има нешто више терминаллы погрешно са њом.

Old 14 авг 2008, 16:33
Донаторска Група

Default Лаптоп не пуни.

Ја сам испитао снагу јединица и то ради тако да је проблем мај бити матична плоча. И ако ми обавештење притисните базу од лаптоп на одређену тачку која снагом светла трептати. Ја сам сада отвара случај.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ХП Г60 235Кс - прикључени на струју, није пуњење схахид Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 12. јуна 2009 21:36
Оранге - Нема висе пуњења премиум за техничку подршку Хелплине буззбы1080 Офф Топиц Дисцуссион 10 27 март 2009 08:00
Пуњење питање ВНани Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 5 децембар 2008 16:05
Лаптоп не пуните батерију ..... дфр200764 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 10 18. сеп 2008 10:44
Без пуњења на одмору ПыроТаилс Звук, Спеакерс & МП3 плејери 4 2 аугуст 2007 02:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц