![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам Делл Инспирон 1150 који се не пуни. Тхе ЛЕД на пуњач и кад је прикључен расвјете у сва 3 лаптоп моћ светлости фласх једном. Набој индикатор трепери светлост затим једном сваких 30 секунди. У овом тренутку је батерија потпуно празна и уређај ће не чизма раван са маинс јединица у. Мислим да је прикључен пуњач мај бити рад и проблем могао бити матична плоча, као батерија се наплаћује кроз матичну плочу. (Нисте сигурни о да). ЈА донт 'имати приступ за други акумулатор да проверите ако је то проблем и нови је превише прицеы купити сазнати. Да ли је ико упознат са овим проблемом?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који бљесак светла на лаптоп? Ако је један црвени не бих предложити узимајући нову батерију Имала сам сличан проблем и морали заменити мина
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Пуњења трепће зелено светло сваких 8 секунди. Нити један други бљесак светла осим за моћ светлости која трепери на једном окреће на пуњач. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте је добио мултиметар могли ставити на батерије терминала у купе и гледају шта се дешава када се прикључе струју. Ако постоји напон присутан, тада ћете знати је батерија варка и мобо вероватно добро. Можда ћете морати бити мало креативни са овим јер је мобо мај задужена само са батеријом у, тако да мај морати да донесе неке мало летјети води на теста је са батеријом у. Такође ћете морати да тестирате различите терминала. Или, можете отићи на еБаы и разговарајте са својим батерију продавцу. Ако напродиковати неко лепо он мај бити спремни на то да ли купити батерију и видети ако то ради, а ако не, купи га поново за 10 £ можда мање. Или те могао праведан продавати га на опет.
|
| |||
| |||
| Неки иду батерије потпуно мртва, ако су на наплату континуирано. Остале батерије (Ацер у мом искуству) ићи потпуно мртва ако је задужен нивоу капи прениска, нпр кроз напусстање лаптоп неупотребљаван неко време.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли лаптоп укључите помоћу моћ воде прикључен у леђа (тј не користи батерије)? јер то би онда значило ако знамо моћ олово доказује тачан износ снаге на рачунар.
| |||
| |||
| Преносни неће укључивање што ми мислимо да је отишао на мобо. Познато ми је веровати да су довели до ових преносник набоја кроз мобо. |
|
| |||
| |||
| Па добро, то је било на матичној плочи или пуњења воде рекао бих, да ли сте добили (или знате некога ко има) дође на рачунару (или атлеаст користите исту моћ олово за провјерити шта је то? |
|
| |||
| |||
| Моћ чопора би било стварно лако тест са мултиметар, или чак са сијалица. Али ако нешто светла на лаптоп, онда је вероватно испоруке енергије. Неки пријеносницима неће радити без батерије инсталира, али не нормално збрињавања ако је неуспех или не. И сад мислите да има нешто више терминаллы погрешно са њом.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Ја сам испитао снагу јединица и то ради тако да је проблем мај бити матична плоча. И ако ми обавештење притисните базу од лаптоп на одређену тачку која снагом светла трептати. Ја сам сада отвара случај. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХП Г60 235Кс - прикључени на струју, није пуњење | схахид | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 12. јуна 2009 21:36 |
| Оранге - Нема висе пуњења премиум за техничку подршку Хелплине | буззбы1080 | Офф Топиц Дисцуссион | 10 | 27 март 2009 08:00 |
| Пуњење питање | ВНани | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 5 децембар 2008 16:05 |
| Лаптоп не пуните батерију ..... | дфр200764 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 18. сеп 2008 10:44 |
| Без пуњења на одмору | ПыроТаилс | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 2 аугуст 2007 02:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |