![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bir Dell Inspiron 1150 bu şarj değil var. Bu şarj cihazı üzerindeki ışık ve LED Tüm 3 güç ışıkları bir flaş Dizüstü bilgisayarın takılı. Sonra her 30 saniyede bir kez yanıp söner ve şarj gösterge ışığı. Bu noktada pil tamamen ve ana birimi ile birim olacaktır önyükleme bile boşalmışsa olduğunu takılı inç Ben şarj ve iş olabilir sorun anakart olarak batarya anakart. Üzerinden şarj edilmiş olabilir (Bu konuda emin o). Eğer bu sorun ve yeni bir kontrol da öğrenmek için satın almak pahalı başka bir batarya erişimi yoktur. Herkesin bu sorunun aşina mı?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Işıklar dizüstü neler flaş? Eğer kırmızı bir yeni bir pil almak öneririz yapar Ben benzer bir sorunu vardı ve mayın değiştirmek zorunda kaldım
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Şarj ışığı yeşil her 8 saniye yanıp söner. Hiçbir ışıkları da bir kez şarj açma üzerinde yanıp söner güç ışığı dışında flaş. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer pil bölmesi terminaller üzerinde fahiş bir multimeter, var ve izle ne zaman Ana bağlayın olur. Eğer gerilim mevcut, o zaman bataryayı Duff ve mobo muhtemelen iyi olduğunu bilirler. Bu biraz yaratıcı çünkü mobo sadece pil ile şarj olması için, bu nedenle, yapmanız gerekebilir bazı küçük sinek batarya ile test etmek inç Ayrıca farklı terminaller test etmek olacaktır neden olabilir. Veya, eBay yapmak ve bir pil satıcı söyleyin. Eğer birisiyle konuşmak hoş o bir batarya satın alma ve çalıştığını görmek için, süreci olabilir eğer, tekrar belki £ 10 daha az için satın almaz. Ya da sadece tekrar satmaya olabilir.
|
| |||
| |||
| Bazı piller eğer ücret üzerinde sürekli vardır tamamen bitebilir. Benim diğer pil (Acer) eğer ücret düzeyi çok düşük, bir süre için dizüstü kullanılmayan terk aracılığıyla örneğin düşüyor tamamen bitebilir.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güç kullanarak yol üzerindeki dizüstü çevirmek mu arka takılı () pili şarj kullanarak değil yani? Bu daha sonra bir güç neden bilgisayara güç uygun miktarda ispatı olduğunu biliyoruz anlamına gelir.
| |||
| |||
| Dizüstü bilgisayarın da beni bu mobo gitmiş düşündüren açmak değildir. Ben mobo ile bu dizüstü bilgisayarlar şarj inanmanıza sebep olmuştur. |
|
| |||
| |||
| Peki o zaman, bu da ana veya söyleyebilirim şarj kurşun, siz (veya) bilgisayar (veya atleast bu kontrol için aynı güç kurşun kullanmak geldi kim var birini biliyorum var nedir? |
|
| |||
| |||
| Güç paketi gerçekten bir ampul bir multimeter, hatta ile test etmek kolay olurdu. Muhtemelen güç tedarik Ama bir ışık kadar laptopunda, öyle. Bazı dizüstü bilgisayarlar bir pil yüklü olmadan, ama işe alır, bunu bir veya dandik normal bakım yoktur. Şimdi bir şey daha ölümcül bir yanlış olduğunu düşünüyorum.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ben güç ünitesi test ettim ve o kadar sorun anakart olabilir çalışıyor. Eğer belli bir noktada, dizüstü bilgisayarınızın temel basın Ben fark edersiniz güç ışıkları yanıp söner. Şimdi dava açmaya duyuyorum. |