![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене Dell Inspiron 1150, який не заряджається. Світлодіод на зарядному освітлення і при підключенні до ноутбука всі 3 фари спалаху один раз. Світлом індикатор заряду потім мигає один раз кожні 30 секунд. На даний момент акумулятор повністю розряджено, і Група буде не завантажується навіть при одиничному мережі підключено дюйма Я думаю, що зарядний пристрій може працювати і що проблема може бути плата як акумулятор заряджений через платі. (Не впевнений це). У мене немає доступу на іншу батарею, щоб перевірити, якщо це проблема, і нової, є занадто дорогий, щоб купити це з'ясувати. Хто-небудь знайомий з цією проблемою?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що фари спалахи на ноутбуці? Якщо червоний чи я запропонував би отримати нову батарею У мене була аналогічна проблема і була вимушена замінити моє
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Зарядки мигає зелений кожні 8 секунд. Ніякі інші фари, за винятком Flash сила світла, що блимає один раз на включення зарядного пристрою. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас є мультиметр ви можете задати його на терміналах в батарейний відсік, і дивитися, що станеться, коли ви підключите мережі. Якщо напруга присутня, то ви знаєте, акумулятор Дафф і плат, ймовірно, добре. Можливо, вам доведеться трохи творча з цим, тому плат може тільки з зарядом батареї, тому вам, можливо, доведеться внести деякі мало років призводить до протестувати його з батареєю дюйм Ви повинні також перевірити різні термінали. Або ви могли б піти на eBay і поговорити з продавцем батареї. Якщо говорити красиво, щоб хтось можливо, він хоче, щоб ви купуєте акумулятор і подивитися, чи працює він, і якщо ні, то купити його назад за £ 10, можливо, менше. Або можна просто продати його знову.
|
| |||
| |||
| Деякі акумулятори йдуть повністю мертвий, якщо вони за звинуваченням безперервно. Інші батареї (Acer, з мого досвіду) йдуть зовсім мертвою, якщо рівень заряду краплі занадто низьким, наприклад, через залишивши ноутбук невикористані на деякий час.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі ноутбук чергу на застосування сили призведе підключено в спину (тобто не використовується заряду батареї)? оскільки це буде означати, ми знаємо, якщо влада свинцю доказів належної кількості енергії на комп'ютері.
| |||
| |||
| Ноутбук не включається яка змушує мене думати, що рука плат. У мене було враження, що ці ноутбуки заряду через плат. |
|
| |||
| |||
| Ну що ж, це або плати або зарядки привести, я б сказав, у вас є (або знаєте когось, хто придбав) прийшов комп'ютер (або Atleast використовувати ті ж привести до влади перевірити, яка вона є? |
|
| |||
| |||
| Силова установка буде дуже легко перевірити за допомогою мультиметра, або навіть з лампочкою. Але якщо щось горить на ноутбуку, це, ймовірно поставках енергії. Деякі ноутбуки не будуть працювати без батареї встановлені, але звичайно не допомогу, якщо це безнадійне чи ні. Зараз я думаю, що є щось більше, невиліковна поганого.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Я перевірив блок живлення і він працює так що проблема може бути платі. Я помічаю, якщо натиснути базі ноутбука в конкретній точці, що влада блимати фари. Зараз я відкриття справи. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HP G60 235X - підключений, не заряджається | Шахід | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 12 червня 2009 21:36 |
| Помаранчевий - більше не зарядки премія за технічною підтримкою телефон довіри | buzzby1080 | Off Topic Discussion | 10 | 27 березня 2009 08:00 |
| Питання зарядки | VNani | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 5 грудня 2008 16:05 |
| Акумулятор ноутбука ..... не заряджається | dfr200764 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 18 вересня 2008 10:44 |
| Ніяких витрат на свято | PyroTails | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 2 серпня 2007 02:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |