![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като хлабав кабел или подобни, че би било доста лесно да се ре-просто спойка.
| |||
| |||
| Имам само замени батерията на лаптопа си TOSHIBA SP4600 като предишния wouldnt задръжте такса, но все още работи добре с мощност олово и показва оранжеви таксуване светлина в предната част. Когато се постави нова батерия в това няма оранжева светлина и зареждане на батерията таксуване иконата в лентата на задачите в долния десен ъгъл има X намира тя и казва, няма правомощията са получили. Аз мога само да поеме лаптоп приема властта пряко от мрежата адаптер и аз трябва да изпрати нова батерия обратно на доставчика? О добре! Тя е закупена от Ebay и беше евтино! Просто annoyed тя дойде чак от Хонг Конг. Хо буча ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Демонтирани лаптопа и не намерихме хлабав връзки. При изграждане на звено и преминаването по него работи. Батерията е напълно заредена, когато го спрели, тъй като все още е. Въпреки това тя не е за таксуване и мощност спада. Когато се рестартира Имам съобщение за грешка, че зарядното устройство не бе призната. Как мога да получа лаптоп да разпознава зарядното и би тази причина тя да не отговаря?
| |||
| |||
| Това вероятно е това, което се причинява тя да не отговаря, ако не признава зарядното например правото един, той може също да е в сила завой го, причинявайки няма право да получи в лаптоп, като за това как да отида да го признават Аз не знам, съжалявам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате един от вас се опита актуализация на BIOS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както казва сървъра опитайте BIOS актуализация. Аз никога не са имали проблем с лаптоп не се признава по-PSU все пак. Аз ще направя още няколко изследвания и да Ви уведомим, ако не намери нищо!
| |||
| |||
| Има една малка закрепване в центъра на захранващия кабел куплунга, което смятам е данни линия. Имам нужда да актуализира BIOS, но с батерията изчерпва там не може да има достатъчно правомощия да го направят. |
|
| |||
| |||
| Ако ли пък не мисля, има достатъчно мощност да не направи BIOS избухвам - каза, че не можете да използвате лаптоп включен в двата? |
|
| |||
| |||
| Лаптопа няма да работи с адаптера. Аз ще трябва да получите заредена батерия някак си, преди да може да опита всеки BIOS фиксира. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HP G60 235X - включен в, не таксуване | shahid | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 12 Юни 2009 21:36 |
| Портокал - вече не таксуване премия за техническа подкрепа за помощ | buzzby1080 | Изключено Тема Дискусия | 10 | 27 Март 2009 08:00 |
| Зареждане въпрос | VNani | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 5-и парламентарен Dec 2008 16:05 |
| Лаптоп батерия ..... не таксуване | dfr200764 | Лаптопи, Mobiles & текст | 10 | 18-ти септември 2008 10:44 |
| Не зареждането на почивка | PyroTails | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 2-ро Aug 2007 02:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |