![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako volné dráty nebo podobné, bylo by poměrně snadné, aby znovu-pájku.
| |||
| |||
| Právě jsem nahradil baterie v mém notebooku Toshiba SP4600 jako předchozí bych držet poplatek, ale stále pracuje pokuty se moc olova a ukazuje na oranžové světlo nabíjení na frontě. Když jsem dal novou baterii v neexistuje oranžové světlo nabíjení a nabíjení baterie ikonu v liště v pravém dolním rohu má X přes to říká a ne moc obdržených. Můžu jen předpokládat, že notebook je s ohledem na sílu přímo ze síťového adaptéru a potřebuji odeslat nové baterie zpět dodavateli? Ach tak! Bylo to koupil z Ebay a je levný! Jen rozmrzelí Stalo celou cestu z Hong Kongu. Ho Hum ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Demontovány notebooku a neshledal žádné volné spojení. Na rekonstrukci jednotky a zapnutí to funguje. Baterie je zcela nabitá, pokud se zastavila, protože stále ještě je. Nicméně to není nabíjení a moc se snižuje. Když jsem restartovány jsem chybovou zprávu, která uvádí, že nabíječka nebyla uznána. Jak mohu získat notebook rozpoznat nabíječky a by to způsobí, že se nebude účtovat?
| |||
| |||
| To je pravděpodobně to, co je příčinou, že se neúčtuje, pokud to není uznání nabíječku jako ten správný, to by mohlo být ve skutečnosti obrací ho, nepůsobí žádné síly, aby se dostaly do notebooku, jak na to, jak dostat to, aby uznaly, že , nevím, sorry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buď z vás se pokusil aktualizovat BIOS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak uvádí server zkuste aktualizovat BIOS. Jsem nikdy neměl problém s notebookem není vykázala PSU ačkoli. Budu dělat některé další výzkum a dejte vědět, jestli vám tu něco!
| |||
| |||
| K dispozici je malý pin v centru napájení plug které věřím je datová položka. Potřebuji k aktualizaci BIOSu, ale s baterií nízký nemusí být dost síly, aby tak učinily. |
|
| |||
| |||
| Pokud se domníváte, že existuje dostatek energie pak neumožňují BIOS flash - jste řekl vy nemůžete použít notebooku připojit buď? |
|
| |||
| |||
| Notebooku nebude fungovat s adaptérem. Budu se muset dostat baterie nabitá nějak nemůžu před pokusem jakékoliv BIOS opravit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP G60 235X - připojit, bez poplatků | Shahid | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 12 června 2009 21:36 |
| Orange - již nabíjení prémii na linku technické podpory | buzzby1080 | Vypnout Téma diskuze | 10 | 27. března 2009 08:00 |
| Nabíjení otázku | VNani | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 5. prosince 2008 16:05 |
| Laptop baterie ..... ne nabíjení | dfr200764 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 18. Září 2008 10:44 |
| Ne nabíjení na dovolenou | PyroTails | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 2. srpna 2007 02:09 |
| Thread Nástroje | |
| |