![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν μια χαλαρή σύρμα ή παρόμοια, μπορεί να είναι αρκετά εύκολο να μόλις αποκατάσταση κολλήσεις.
| |||
| |||
| Μόλις αντικατασταθεί η μπαταρία για laptop Toshiba SP4600 μου όσο και το προηγούμενο wouldnt κατέχουν αλλά εξακολουθεί να εργαστεί καλά με την εξουσία και να οδηγήσει το πορτοκαλί χρέωσης δείχνει φως στο μπροστινό του μέρος. Όταν έβαλα τη νέα μπαταρία του, δεν υπάρχει καμία χρέωση πορτοκαλί φως και το εικονίδιο φόρτισης μπαταρίας στην γραμμή εργασιών στην κάτω δεξιά γωνία έχει ένα Χ σε όλα και λέει ότι δεν μπορεί να λάβει. Μπορώ μόνο να αναλαμβάνουν το laptop παίρνει την εξουσία άμεσα από το δίκτυο του προσαρμογέα και θα πρέπει να στείλει τη νέα μπαταρία πίσω στον προμηθευτή;; Ω καλά! Το αγόρασε από το Ebay και φθηνή! Λίγο ενοχλημένος ήρθε όλη τη διαδρομή από το Χονγκ Κονγκ. Ho βουητό ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ασυναρμολόγητα το φορητό υπολογιστή και δεν βρήκε χαλαρά συνδέσεις. Από την ανοικοδόμηση της μονάδας και την ενεργοποίηση λειτουργεί. Η μπαταρία ήταν πλήρως φορτισμένη όταν σταμάτησε όπως εξακολουθεί να είναι. Ωστόσο, δεν είναι η εξουσία και η χρέωση μειώνεται. Όταν κάνω επανεκκίνηση πήρα ένα μήνυμα σφάλματος που αναφέρει ότι ο φορτιστής δεν είχε αναγνωριστεί. Πώς παίρνω το laptop για να αναγνωρίσει το φορτιστή και αυτό θα ήταν να την κάνουν να μην χρεώνουν;
| |||
| |||
| Αυτό είναι ίσως ό, τι είναι να μην προκαλεί επιβάρυνση, αν δεν αναγνωρίζει το φορτιστή όπως η σωστή, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στην πραγματικότητα να το κλείσετε, που δεν προκαλεί δύναμη να μπει στο laptop, όπως και για το πώς να το αποκτήσουν για να την αναγνωρίσει , δεν ξέρω, συγγνώμη |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είτε από εσάς δοκιμάσει την ενημέρωση του BIOS;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως λέει ο διακομιστής προσπαθήσουμε μια ενημερωμένη έκδοση του BIOS. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με ένα laptop που δεν τους αναγνωρίζει PSU όμως. Θα κάνετε κάποια περαιτέρω έρευνα και θα σας ενημερώσω αν βρω κάτι!
| |||
| |||
| Υπάρχει μια μικρή καρφίτσα στο κέντρο του καλωδίου τροφοδοσίας βύσμα που πιστεύω ότι είναι μια σειρά δεδομένων. Θα πρέπει να ενημερώσετε το BIOS, αλλά με την μπαταρία εξαντλείται εκεί μπορεί να μην είναι αρκετή ενέργεια για να το πράξει. |
|
| |||
| |||
| Αν δεν πιστεύετε ότι υπάρχει αρκετή ενέργεια τότε μην κάνετε BIOS flash - είπες ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή συνδεθεί είτε; |
|
| |||
| |||
| Τα laptop δεν θα λειτουργήσει με τον προσαρμογέα. Θα πρέπει να πάρετε την μπαταρία φορτισμένη κάποιον πριν από κάθε προσπάθεια μπορώ να καθορίσουν BIOS. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HP G60 235X - συνδεθεί, δεν χρέωσης | Shahid | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 12 Ιουν 2009 21:36 |
| Orange - δεν είναι πλέον φόρτιση μιας πριμοδότησης για την τεχνική υποστήριξη βοηθείας | buzzby1080 | Off Topic Συζήτηση | 10 | 27 Μαρ 2009 08:00 |
| Φόρτιση ερώτηση | VNani | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 5 Δεκ. 2008 16:05 |
| Laptop μπαταρία ..... δεν χρέωσης | dfr200764 | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 18η Σεπ 2008 10:44 |
| Δεν χρέωση για διακοπές | PyroTails | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 2 Αυγ 2007 02:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |