manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Laptop ne puni.

Reply

Thread Tools
Old 14 kol 2008, 23:20
Donatorska Grupa

Default Laptop ne puni.

zvuci kao odriješiš žicom ili slicno, to bi moglo biti prilično jednostavan za samo re-lem.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 3. Sep 2008, 10:28
Donatorska Grupa

Default Laptop ne puni.

Ja sam samo zamijenio bateriju na moj laptop Toshiba SP4600 kao prethodnog wouldnt držite naplatu, ali ipak fino radila sa snagom vode i pokazuje narančasta punjenja svjetlo na prednjem dijelu. Kad sam stavio novu bateriju u, nema punjenja narančasta svjetla i baterije punjenje ikonu na traci zadataka u donjem desnom kutu ima X preko nje i kaze nema snage biti primljena. Mogu samo pretpostaviti laptop je uzimajući snagu direktno od mains adapter i da moram poslati novu bateriju natrag u dobavljač?

Eh dobro! To je bio Ebay i otkupio je jeftin! Samo annoyed sve to dođe na putu iz Hong Kong.

Hum Ho ......
Old 7. listopad 2008, 14:23
Donatorska Grupa

Default Laptop ne puni.

Demontiran je laptop i ne nađi prema bilo koji labave veze. Na obnovi uključenja jedinice i to radi. Baterija je puna kada je zaustavljen jer je još uvijek. Međutim to nije punjenja i vlast je padala. Našto JA ponovno pokretanje sam poruku o pogrešci koja navodi punjač nije bilo priznato. Kako mogu dobiti laptop prepoznati punjač i ove će uzrokovati da se ne naplaćuju?

My System: Mcbee C2D

Procesor (i):
Intel Core2Duo E6600
Matične ploče:
Asus P5W DH Deluxe -
RAM memorija:
Gusar 2 x 1GB
Grafička kartica (e):
XFX 7600GT xxx
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
Samsung320Gb,
Optički pogon (e):
LG DVD-RW
Case / PSU:
600W
Hlađenje:
AC Pro 7 Zamrzivač
Network / Internet:
Home mreža poslati novac i bežični. B
Monitor (e):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operacijski sustav (e):
Windows XP Home SP3
Old 7. listopad 2008, 14:29
Donatorska Grupa

Default Laptop ne puni.

To je vjerojatno ono što je uzrok da se ne naplaćuju, ako se ne priznajući punjač kao pravo jedan, on bi mogao biti na snazi i okreće ga isključiti, uzrokujući nema snage da se u laptop, kao i za kako ga prepoznao , ne znam, žao
Old 7. listopad 2008, 15:05
Moderator / ica grupe

Default Laptop ne puni.

Imaju bilo koji od vas pokušao ažuriranju BIOS?

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 8. listopad 2008, 09:02
Donatorska Grupa

Default Laptop ne puni.

Kao što kaže poslužitelju isprobali BIOS ažurirati. Nikad nisam imala problema s laptop ne priznajući ipak jedan PSU. Ja ću učiniti nešto više istraživačkih i neka znate ako nađem ništa!

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Old 8. listopad 2008, 12:27
Donatorska Grupa

Default Laptop ne puni.

Tu je mali pin u središtu je kabel za napajanje priključite što ja vjerujem je data line. Mi je potrebno za nadogradnju BIOS-a s baterije nizak ima svibanj neće biti dovoljno snage da to urade.
Old 9. listopad 2008, 12:42
Donatorska Grupa

Default Laptop ne puni.

Ako ne mislite da ima dovoljno snage onda ne napraviti BIOS flash - Jeste li se reći da ne možete koristiti laptop priključeni na struju ili?
Old 9. listopad 2008, 14:53
Donatorska Grupa

Default Laptop ne puni.

Prijenosni neće raditi sa adapterom. Morat ću dobiti bateriju tereti nekako prije nego što sam pokušaj bilo koje BIOS može popraviti.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
HP G60 235X - priključeni na struju, nije punjenje shahid Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 0 12. lipnja 2009 21:36
Orange - Nema vise punjenja premium za tehničku podršku Helpline buzzby1080 Off Topic Discussion 10 27. ožujak 2009 08:00
Punjenje pitanje VNani Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 5. prosinac 2008 16:05
Laptop ne punite bateriju ..... dfr200764 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 10 18. Ruj 2008 10:44
Bez punjenja na odmoru PyroTails Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 4 2. kolovoz 2007 02:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.