![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zvuci kao odriješiš žicom ili slicno, to bi moglo biti prilično jednostavan za samo re-lem.
| |||
| |||
| Ja sam samo zamijenio bateriju na moj laptop Toshiba SP4600 kao prethodnog wouldnt držite naplatu, ali ipak fino radila sa snagom vode i pokazuje narančasta punjenja svjetlo na prednjem dijelu. Kad sam stavio novu bateriju u, nema punjenja narančasta svjetla i baterije punjenje ikonu na traci zadataka u donjem desnom kutu ima X preko nje i kaze nema snage biti primljena. Mogu samo pretpostaviti laptop je uzimajući snagu direktno od mains adapter i da moram poslati novu bateriju natrag u dobavljač? Eh dobro! To je bio Ebay i otkupio je jeftin! Samo annoyed sve to dođe na putu iz Hong Kong. Hum Ho ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Demontiran je laptop i ne nađi prema bilo koji labave veze. Na obnovi uključenja jedinice i to radi. Baterija je puna kada je zaustavljen jer je još uvijek. Međutim to nije punjenja i vlast je padala. Našto JA ponovno pokretanje sam poruku o pogrešci koja navodi punjač nije bilo priznato. Kako mogu dobiti laptop prepoznati punjač i ove će uzrokovati da se ne naplaćuju?
| |||
| |||
| To je vjerojatno ono što je uzrok da se ne naplaćuju, ako se ne priznajući punjač kao pravo jedan, on bi mogao biti na snazi i okreće ga isključiti, uzrokujući nema snage da se u laptop, kao i za kako ga prepoznao , ne znam, žao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imaju bilo koji od vas pokušao ažuriranju BIOS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što kaže poslužitelju isprobali BIOS ažurirati. Nikad nisam imala problema s laptop ne priznajući ipak jedan PSU. Ja ću učiniti nešto više istraživačkih i neka znate ako nađem ništa!
| |||
| |||
| Tu je mali pin u središtu je kabel za napajanje priključite što ja vjerujem je data line. Mi je potrebno za nadogradnju BIOS-a s baterije nizak ima svibanj neće biti dovoljno snage da to urade. |
|
| |||
| |||
| Ako ne mislite da ima dovoljno snage onda ne napraviti BIOS flash - Jeste li se reći da ne možete koristiti laptop priključeni na struju ili? |
|
| |||
| |||
| Prijenosni neće raditi sa adapterom. Morat ću dobiti bateriju tereti nekako prije nego što sam pokušaj bilo koje BIOS može popraviti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| HP G60 235X - priključeni na struju, nije punjenje | shahid | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 12. lipnja 2009 21:36 |
| Orange - Nema vise punjenja premium za tehničku podršku Helpline | buzzby1080 | Off Topic Discussion | 10 | 27. ožujak 2009 08:00 |
| Punjenje pitanje | VNani | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 5. prosinac 2008 16:05 |
| Laptop ne punite bateriju ..... | dfr200764 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 10 | 18. Ruj 2008 10:44 |
| Bez punjenja na odmoru | PyroTails | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 2. kolovoz 2007 02:09 |
| Thread Tools | |
| |