![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint egy laza huzal vagy hasonló, lehet, hogy egészen egyszerűen csak újra solder.
| |||
| |||
| Most helyébe a laptop akkumulátor-én Toshiba SP4600, mint az előző akar tartani, de még mindig jól működött az áram vezet, és megmutatja a narancssárga töltés fény elöl. Mikor az új akkumulátort, nincs világos narancssárga töltés és az akkumulátor töltés ikon a feladat bár a jobb alsó sarokban van egy X-át, és azt mondja, hogy nincs hatásköre érkezett. Én csak akkor vállalja a laptop van a hatalom közvetlenül a hálózati adapterrel, és én kell elküldeni az új akkumulátort vissza a szállítónak? Hát igen! Azt vettem ki Ebay és volt olcsó! Csak bosszantotta, hogy eljött az úton Hongkong. Ho hum ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szétszedni a laptopot, és nem talált olyan laza kapcsolatot. A újjáépítése az egység és a bekapcsolás működik. A teljesen feltöltött akkumulátort, amikor leállt, mivel még mindig van. Mindazonáltal nem a töltés és a teljesítmény csökken. Amikor restarted kaptam egy hibaüzenetet, hogy a töltő nem ismerte. Hogyan jutok a laptop felismeri a töltőt, és ennek oka, hogy nem felelős?
| |||
| |||
| Ez valószínűleg az, amit az okoz, hogy nem terheli, ha nem elismeri a töltőt, mint az igazit, akkor is a hatályos fordult el, így nincs joga, hogy a laptop, mint az, hogy hogyan kapom meg, hogy ismerjék el , nem tudom, bocs |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Legyen akár a megpróbáltad a BIOS frissítése?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mint mondja, próbálja meg a szerver BIOS-frissítést. Én még soha nem volt olyan kérdés, egy laptop nem elismerő PSU is. Én ezt még a kutatás és tudatja Önnel, ha találok valamit!
| |||
| |||
| Van egy kis pin a központban a hálózati kábel dugó amit hisznek az adatok sorba. Meg kell frissíteni a BIOS-t, de az akkumulátor lecsökkent Lehet, hogy nincs elég erő, hogy nem kapunk. |
|
| |||
| |||
| Ha nem hiszem, van elég erő, akkor ne tedd a BIOS-flash - Azt mondta, nem tudja használni a laptophoz csatlakoztatva sem? |
|
| |||
| |||
| A laptop nem fog működni az adapter. Azt is, hogy a feltöltött akkumulátor valahogy előtt tudok próbálja meg a BIOS-t. |