![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו חוט משוחרר או דומה, זה יכול להיות די קל רק להלחים מחדש.
| |||
| |||
| יש לי רק החליף את הסוללה של הנייד שלי Toshiba SP4600 כמו הקודם wouldnt להחזיק תשלום אך עדיין עובד בסדר גמור עם כוח להוביל ו מציגה כתום לחייב את האור בשעה הקדמי. כאשר שמתי את הסוללה ב חדש, אין אור כתום לחייב את סמל הסוללה לחייב את סרגל המשימות את הפינה הימנית התחתונה יש X על פני זה אומר להיות כוח לא התקבלה. אני רק יכול להניח את המחשב הנישא הוא לוקח את הכוח ישירות מן mains מתאם ואני צריך לשלוח את הסוללה החדשה לראש הספק?? הו, טוב! זה היה קנו ממני Ebay וזה היה זול! Annoyed זה פשוט בא כל הדרך של הונג קונג. הו להמות ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פרוק את הנייד ולא מצאתי כל החיבורים משוחרר. ביום ו rebuilding היחידה לעבור על זה עובד. המצבר היה מחויב לחלוטין כאשר עצר אותו כפי שהוא עדיין נמצא. עם זאת, היא לא לחייב את הכוח היא נופלת. כשאני מחדש קיבלתי הודעת שגיאה וקבע כי לא היה מטען הכירו. כיצד אוכל לקבל את הנייד להכיר את מטען וכן היה בו כדי לגרום זה לא אחראי?
| |||
| |||
| זה כנראה מה שגורם זה לא אחראי, אם לא הכרה של מטען כמו זכות אחד, זה יכול גם להיות בתוקף הופך אותה, לא גרם כוח כדי לעלות את הנייד, מבחינת כיצד להשיג כדי להכיר זה את זה , אני לא יודע, מצטער |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית או של עדכון ה-BIOS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו שרת אומר לנסות עדכון BIOS. מעולם לא הייתה בעיה עם מחשב נייד לא הכרה PSU למרות א. אני נעשה קצת יותר המחקר ויודיע לך אם אני מוצא משהו!
| |||
| |||
| יש קטן PIN של מרכז הכוח של כבל תקע בו אני מאמין הוא נתוני שורה. אני צריך לעדכן את ה-BIOS, אך עם הסוללה להיגמר ייתכן שלא יהיו מספיק כוח כדי לעשות זאת. |
|
| |||
| |||
| אם אתה לא חושב שיש מספיק כוח אז לא תעשה את ה-BIOS Flash - אמרת שאתה לא יכול להשתמש בשני פקוק הנייד? |
|
| |||
| |||
| את הנייד לא יעבוד עם המתאם. אני חייב לקבל את הסוללה מחויב איכשהו לפני שאני יכול כל ניסיון לתקן את ה-BIOS. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HP G60 235X - ב פקוק, לא לחייב | shahid | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 12th יוני 2009 21:36 |
| אורנג '- לא עוד לחייב א Premium לתמיכה טכנית helpline | buzzby1080 | דיון Off topic | 10 | -27 מרץ 2009 08:00 |
| לחייב שאלה | VNani | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | ה -5 בחודש דצמבר 2008 16:05 |
| Laptop הסוללה לא לחייב ..... | dfr200764 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 10 | 18 ספטמבר 2008 10:44 |
| אין לחייב בחופשה | PyroTails | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 2nd אוגוסט 2007 02:09 |
| שרשרת כלים | |
| |