![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Panašiai kaip ir laisvas laidais ar panašiai, tai gali būti gana lengva tik naujo prilituoti.
|
|||
|
|||
|
Aš tiesiog pakeisti Laptop Battery mano TOSHIBA SP4600 su praėjusiais wouldnt surengti rinkliavą, tačiau vis dar kuo puikiausiai su srovės laidas ir rodo Orange apmokestinimo atsižvelgiant į priekį. Kai aš naują bateriją, nėra oranžinės šviesos apmokestinimo ir baterijos įkrovimo piktograma užduočių juostoje apatiniame dešiniajame kampe yra skersai X ir sako jokios galios gavimo. Galiu tik daryti prielaidą, nešiojamas kompiuteris, atsižvelgiant galia tiesiogiai priklauso nuo maitinimo adapterio, ir man reikia nusiųsti naują bateriją atgal tiekėjui?
Oi gerai! Jis buvo perpirktas off eBay ir jis buvo pigus! Tiesiog annoyed atėjo visi kaip iš Honkongo. Ho Hum ...... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Išmontuoti nešiojamas ir nerado bet laisvai jungtis. Atstatyti vienetas ir įjungti ji veikia. Baterija buvo visiškai įkrautas, kai jis sustojo, nes vis dar yra. Tačiau tai nėra apmokestinimo ir galia mažėja. Kai aš vėl gavau klaidos pranešimą, kuriame teigiama, kad kroviklio nebuvo pripažintas. Kaip man nešiojamas kompiuteris atpažintų įkroviklį ir būtų šios priežasties jis negali imti?
|
|||
|
|||
|
Tai turbūt yra tai, kas jį sukelia, kad negali imti, jei ji nėra pripažįstama kaip vienas iš teisės çkroviklio, jis galėtų būti iš esmės turning it off, todėl neturi teisės įeiti į nešiojamas, kaip, kaip ją gauti ją pripažinti aš nežinau, atsiprašau
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar nors iš jūsų bandė atnaujinti BIOS?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kaip sako serverio pabandykite atnaujinti BIOS. Aš niekada problema su laptopo nepripažinti PSU nors. Aš ką nors daugiau mokslinių tyrimų ir jus, jei galėčiau rasti ką nors!
|
|||
|
|||
|
Yra nedidelis PIN nuo maitinimo kabelio kištuką kurie, aš manau, yra duomenų eilutės centrą. Man reikia atnaujinti BIOS, bet baterija senka ten gali nepakakti galios daryti.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jei manote, jog yra pakankamai galios tai nedaryk BIOS flash - Ar jūs kalbate jūs negalite naudoti nešiojamas kompiuteris prijungtas prie tinklo, arba?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nešiojamas kompiuteris neveiks su adapteriu. Turėsiu gauti baterija mokėti kažkaip anksčiau aš galiu pabandyti bet BIOS nustatyti.
|