![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izklausās brīvs vadiem vai līdzīgiem, tas var būt diezgan viegli tikko atkal lodēšanas.
| |||
| |||
| Es tikko aizstāj klēpjdatoru akumulatoru uz manu toshiba SP4600 kā iepriekšējā wouldnt būt maksas, bet joprojām strādāja soda ar strāvas vads un parāda apelsīnu uzlādes gaismas priekšā. Kad man jauns akumulators, kas nav apelsīnu maksas gaismas un akumulatora uzlādes ikonas uzdevumu joslu labajā apakšējā stūrī ir X pāri tai, un saka nekādu pilnvaru saņemšanas. Es varu tikai pieņemt, klēpjdators pārņem varu tieši no elektrotīkla adapteri, un es jānosūta jauns akumulators atpakaļ piegādātājam? Oh labi! Tā ir pirkta pie ebay un tas bija lēti! Tikai kaitina tas bija visu ceļu no Hong Kong. Ho hum ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nomontēt klēpjdatoru un neatradām nevienu zaudēt sakarus. Par atjaunošanas vienībā un ieslēgšanas tā darbojas. Akumulators ir pilnībā uzlādēts, kad to pārtraukt, jo tā joprojām ir. Tomēr tas nav maksas iekasēšanas un jaudas krītas. Kad es atsākt Es saņēmu kļūdas ziņojumu, norādot, ka lādētājs nav atzīts. Kā es varu nokļūt klēpjdators atzīt lādētāju un tas šo iemeslu to nav maksu?
| |||
| |||
| Ka, iespējams, ir tas, kas izraisa to neiekasē, ja tā nav atzīstot lādētāju kā pareiza, tad tas varētu būt spēkā, griežot to off, izraisot nav tiesību iekļūt laptop, kā par to, kā iegūt to atzīt Es nezinu, piedodiet |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai kāds no jums mēģināja atjaunināt BIOS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Serveru saka mēģināt BIOS atjauninājumu. Man nekad nav bijusi problēma ar klēpjdatoru neatzīstot PSU though. Es darīšu dažas pētniecības un jums zināmu, ja man kaut kas!
| |||
| |||
| Ir neliela PIN centrā, elektrības kabelis kontaktdakšu, kuru es uzskatu ir datu līnijas. Man vajag atjaunināt BIOS, bet ar akumulatoru zems nevar būt pietiekami kompetenta to darīt. |
|
| |||
| |||
| Ja jūs nedomājat, ka ir pietiekami daudz jaudas, tad to nedrīkst darīt BIOS flash - jūs teicāt jūs nevarat izmantot klēpjdatoru pievienots vai nu? |
|
| |||
| |||
| Klēpjdators nestrādās ar adapteri. Es ir iegūt akumulatora uzlàd kaut pirms es varētu mēģināt visus BIOS fix. |
![]() |
|
| Bookmarks |