![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| brzmi jak luźne drutu lub podobne, to może być dość łatwo ponownie lutować.
| |||
| |||
| Mam po prostu zastąpił baterii w moim laptopie Toshiba SP4600 jak poprzedni wouldnt trzymaj opłatą grzywny, ale nadal pracował z mocą ołowiu i pokazuje pomarańczowe światło ładowania z przodu. Kiedy umieścić w nowej baterii, nie ma opłat pomarańczowym światłem i ładowania baterii ikonę na pasku zadań w prawym dolnym rogu jest X całej go i mówi nie moc odbierane. Mogę jedynie zakładać, laptop ma moc bezpośrednio z zasilacz i muszę wysłać nowej baterii z powrotem do dostawcy? Oh well! To był kupiony poza serwisem eBay i było taniej! Wystarczy annoyed doszło na drodze z Hong Kongu. Ho hum ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SPRZEDAŻ laptopa i nie znaleźliśmy żadnych luźnych połączeń. Na odbudowę jednostki i włączeniu działa. Bateria była w pełni naładowana, gdy zatrzymany, ponieważ nadal jest. Jednak to nie jest ładowana i moc spada. Po ponownym uruchomieniu mam komunikat o błędzie informujący, że ładowarka nie został uznany. Jak mogę rozpoznać laptopa ładowarki i tym spowodować, że nie pobierze?
| |||
| |||
| To prawdopodobnie jest to, co jest przyczyną jej nie opłat, jeśli nie uznając ładowarkę jak prawej, to może również być skutkiem obracając ją, powodując nie jest uprawniony do uzyskania w laptopie, jak jak go uznać za , nie wiem, sorry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy którykolwiek z próbie aktualizacji BIOS-u?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak mówi serwer próby aktualizacji systemu BIOS. I nigdy nie miał problemu z laptopa nie uznania PSU though. I zrobić kilka badań i powiadomi Cię, jeśli znajdę coś!
| |||
| |||
| Istnieje mała szpilka w centrum podłączyć kabel zasilający, który zdaniem danych linii. Chcę zaktualizować BIOS, ale z baterii wyczerpuje się tam nie może być na tyle mocy, aby to zrobić. |
|
| |||
| |||
| Jeśli podejrzewasz, że nie istnieją wystarczające uprawnienia następnie nie robić BIOS flash - pan powiedzieć nie można używać laptopa podłączony albo? |
|
| |||
| |||
| Laptop nie będzie działać z kartą. I będzie musiał uzyskać bateria naładowana jakimś przed mogę próbować naprawić wszelkie BIOS. |
![]() |
|
| Zakładki |