![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako voľné drôty alebo podobné, bolo by pomerne jednoduché, aby opätovne-pájku.
| |||
| |||
| Práve som nahradil batérie v mojom notebooku Toshiba SP4600 ako predchádzajúci bych držať poplatok, ale stále pracuje pokuty sa moc olova a ukazuje na oranžové svetlo nabíjania na fronte. Keď som dal novú batériu v neexistuje oranžové svetlo nabíjania a nabíjanie batérie ikonu v lište v pravom dolnom rohu má X cez to hovorí a nie moc obdržaných. Môžem len predpokladať, že notebook je vzhľadom na silu priamo zo sieťového adaptéra a potrebujem odoslať nové batérie späť dodávateľmi? Ach tak! Bolo to kúpil z Ebay a je lacný! Len rozmrzelí Stalo celú cestu z Hong Kongu. Ho Hum ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Demotovať notebooku a nenašiel žiadne voľné spojenie. Na rekonštrukciu jednotky a zapnutie to funguje. Batéria je úplne nabitá, keď sa zastavila, pretože ešte stále je. Avšak to nie je nabíjanie a moc sa znižuje. Keď som reštartovaní som chybovú správu, ktorá uvádza, že nabíjačka nebola uznaná. Ako môžem získať notebook rozpoznať nabíjačky a by to spôsobí, že sa nebude účtovať?
| |||
| |||
| To je pravdepodobne to, čo je príčinou, že sa neúčtuje, ak to nie je uznanie nabíjačku ako ten správny, to by mohlo byť v skutočnosti obracia ho, nepôsobia žiadne sily, aby sa dostali do notebooku, ako na to, ako dostať to, aby uznali, že , nevím, sorry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buď z vás sa pokúsil aktualizovať BIOS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako uvádza server skúste aktualizovať BIOS. Som nikdy nemal problém s notebookom nie je vykázala PSU hoci. Budem robiť niektoré ďalšie výskum a dajte vedieť, či vám tu niečo!
| |||
| |||
| K dispozícii je malý pin v centre napájanie plug ktoré verím je dátová položka. Potrebujem na aktualizáciu BIOSu, ale s batériou nízky nemusí byť dosť sily, aby tak urobili. |
|
| |||
| |||
| Ak sa domnievate, že existuje dostatok energie potom neumožňujú BIOS flash - ste povedal vy nemôžete použiť notebooku pripojiť buď? |
|
| |||
| |||
| Notebooku nebude fungovať s adaptérom. Budem sa musieť dostať batéria nabitá nějak nemůžu pred pokusom akékoľvek BIOS opraviť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HP G60 235x - pripojiť, bez poplatkov | Shahid | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 12 júna 2009 21:36 |
| Orange - už nabíjania prémiu na linku technickej podpory | buzzby1080 | Vypnúť Téma diskusie | 10 | 27. marca 2009 08:00 |
| Nabíjanie otázku | VNani | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 5. decembra 2008 16:05 |
| Laptop batérie ..... ne nabíjanie | dfr200764 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 18. September 2008 10:44 |
| Nie nabíjanie na dovolenku | PyroTails | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 2. augusta 2007 02:09 |
| Thread Tools | |
| |