![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| звуци као одријешиш жицом или слицно, то би могло да буде прилично једноставан за само ре-лем.
| |||
| |||
| Ја сам само заменио батерију на мој лаптоп Тосхиба СП4600 као претходног уоулднт држите наплату, али ипак фино радила са снагом воде и показује наранџаста пуњења светло на предњем делу. Кад сам ставио нову батерију у, нема пуњења наранџаста светла и батерије пуњење икону на траци задатака у доњем десном углу има Кс преко ње и казе нема снаге да буде примљена. Могу само претпоставити лаптоп је узимајући снагу директно од маинс адаптер и да морам да пошаљете нову батерију назад у добављач? Ех добро! То је био ебаы и откупио је јефтин! Само анноыед све то дође на путу из Хонг Конг. Хум Хо ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Демонтиран је лаптоп и не наћи било који лабаве везе. На обнови укључења јединице и то ради. Батерија је пуна када је заустављен јер је још увек. Међутим то није пуњења и власт је падала. Нашто ЈА поново покретање сам поруку о грешци која наводи пуњач није било признато. Како могу добити лаптоп препознати пуњач и ове ће узроковати да се не наплаћују?
| |||
| |||
| То је вероватно оно што је узрок да се не наплаћују, ако се не признајући пуњач као право један, он би могао бити на снази и окреће га искључити, проузрочење нема снаге да се у лаптоп, као и за како да га препознао , не знам, жао |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имају било који од вас покушао ажурирању БИОС?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као што каже серверу испробали БИОС модернизирати. Никад нисам имала проблема са лаптоп не признајући ипак један псу. Ја ћу учинити нешто више истраживачких и нека знате ако нађем ништа!
| |||
| |||
| Ту је мали пин у центру је кабл за напајање прикључите што ја верујем је дата лине. Ми је потребно за надоградњу БИОС-а са батерије низак има мај неће бити довољно снаге да то ураде. |
|
| |||
| |||
| Ако не мислите да има довољно снаге онда не направити БИОС фласх - Јесте ли се рећи да не можете користити лаптоп прикључени на струју или? |
|
| |||
| |||
| Преносни неће да раде са трансформатор. Морат ћу добити батерију терети некако пре него што сам покушај било које БИОС може поправити. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХП Г60 235Кс - прикључени на струју, није пуњење | схахид | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 12. јуна 2009 21:36 |
| Оранге - Нема висе пуњења премиум за техничку подршку Хелплине | буззбы1080 | Офф Топиц Дисцуссион | 10 | 27 март 2009 08:00 |
| Пуњење питање | ВНани | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 5 децембар 2008 16:05 |
| Лаптоп не пуните батерију ..... | дфр200764 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 18. сеп 2008 10:44 |
| Без пуњења на одмору | ПыроТаилс | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 2 аугуст 2007 02:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |