![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gevşek bir tel ya da benzeri gibi sesler, oldukça sadece yeniden lehim kolay olabilir.
| |||
| |||
| Sadece bir önceki wouldnt tutun ücret olarak Toshiba SP4600 ama, dizüstü bilgisayarınızın pil yerine hala güç yol ile iyi çalıştı ve turuncu ve önde hafif şarj gösterir. Ben de yeni pil koymak hiç turuncu ışık ve batarya alt sağ köşesindeki görev çubuğunda simgesi şarj şarj olup üzerinden bir X ve bir güç olarak alınan söylüyor. Yalnızca dizüstü bilgisayar doğrudan ana adaptör, güç alıyor ve geri tedarikçi için yeni pil göndermek gerekir varsayabiliriz? Oh well! Bu Ebay kapalı alınmış ve ucuz oldu! Sadece Hong Kong tüm geldin rahatsız. Ho hımlamak ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ve dizüstü demonte gevşek bir bağlantı bulamadı. Birimin yeniden ve çalıştırmaya çalışır. Batarya tam olarak hala olduğu durdu suçlanıyor. Ancak ve şarj değil güç düşüyor. Ben bir hata mesajı şarj tanınan değildi belirten var yeniden başlatılması. Nasıl ve şarj tanımak için dizüstü yapılacak bu ücreti değil bunu neden olacak?
| |||
| |||
| Bu ne ücret almaz bunu neden olan ise, bu doğru bir şekilde şarj tanıma değil, iyi etki olarak kapatarak, hiçbir güç dizüstü girmek için neden, nasıl bu tanımayı almak için olabilir Ben, üzgünüm bilmiyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ya sahip BIOS güncellemeyi denedi mi?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi sunucu şeklinde bir BIOS güncelleme deneyin. Dizüstü bilgisayar ile de bir PSU tanıyan bir sorun yoktu var. Biraz daha fazla araştırma yapacağız ve hiçbir şeyi siz bildirin!
| |||
| |||
| Hangi bir veri hattı inandığınız güç kablosunun fişini ortasına küçük bir iğne olduğunu. Ben ancak BIOS güncelleme için pil düşük yeterli güç Bunu yapmak için olmayabilir çalıştırıyorum. |
|
| |||
| |||
| If you don't think there is yeterli güç sonra bir BIOS yapmadığınız flaş ise - sizin dizüstü kullanmak anlamına takılı ya mi? |
|
| |||
| |||
| Dizüstü bilgisayarın adaptör ile çalışmaz. Önce herhangi bir BIOS'u tamir denemesi yapabileceğimden batarya almak zorunda kalacak bir ücret. |
![]() |
|
| Bookmarks |