![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| звучить як вільна дріт або подібні, вона може бути досить легко просто повторно припой.
| |||
| |||
| Я тільки що замінив батарею ноутбука Toshiba на моїй SP4600, як і попередній Wouldnt утримувати заряд, але все ще працювала відмінно з владою свинцю і показує зарядки оранжевий світло на фронті. Коли я поставив новий акумулятор, ні помаранчевим світлом зарядки і зарядки акумулятора іконка в панелі задач у нижньому правому куті є X через неї і каже: час не отримали владу. Я можу тільки припустити, ноутбук бере владу безпосередньо від мережевого адаптера і мені потрібно відправити нову батарею до постачальника? Ах так! Це було відкупитися від Ebay і було дешево! Просто дратує вона прийшла на всьому шляху від Гонконгу. Ho Hum ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Розібрали ноутбук і не знайшли вільних з'єднань. На відновлення блоку і включення його роботи. Акумулятор повністю заряджений, коли він зупинився, так як воно ще є. Однак це не зарядка і влади падає. При перезапуску я отримав повідомлення про помилку, що зарядний пристрій не був визнаний. Як я можу отримати ноутбук визнати зарядний пристрій і буде цій справі він не звинувачення?
| |||
| |||
| Це, ймовірно, це те, що причини, які пояснюють це не стягувати, якщо це не визнавши зарядного пристрою, як право, то він цілком може бути фактично вимикаючи його, в результаті чого не в силах потрапити в ноутбуці, як про те, як змусити його визнати його Я не знаю, вибачте |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або з вас намагався оновлення BIOS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як говориться спробі сервер оновлення BIOS. Я ніколи не мав проблем з ноутбуків не дізнавався, хоча БП. Я зроблю декілька досліджень і повідомимо вам, якщо я можу знайти нічого!
| |||
| |||
| Існує невелика шпилька в центрі підключити шнур живлення, який я вважаю цього рядка. Мені потрібно оновити BIOS, але з батареєю вичерпаний може і не бути достатньо сил, щоб зробити це. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви не думаю, що є достатньо сил, то не робіть BIOS Flash - ви сказали, що не можете використовувати ноутбук підключений небудь? |
|
| |||
| |||
| Ноутбук не буде працювати з адаптером. Я повинен одержати заряджену батарею, перш ніж я якось можна спробувати виправити будь-які BIOS. |
![]() |
|
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HP G60 235X - підключений, не заряджається | Шахід | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 12 червня 2009 21:36 |
| Помаранчевий - більше не зарядки премія за технічною підтримкою телефон довіри | buzzby1080 | Off Topic Discussion | 10 | 27 березня 2009 08:00 |
| Питання зарядки | VNani | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 5 грудня 2008 16:05 |
| Акумулятор ноутбука ..... не заряджається | dfr200764 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 18 вересня 2008 10:44 |
| Ніяких витрат на свято | PyroTails | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 2 серпня 2007 02:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |