μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Laptop φορητός σκληρός δίσκος

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Ιουν. 2009, 10:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Laptop φορητός σκληρός δίσκος

Βοήθεια! My Toshiba M35X-S149 μητρική πλακέτα πέθανε & Δεν θέλω να δαπανήσει $ 450 για να την αντικαταστήσει. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του υπολογιστή από τον σκληρό δίσκο είναι "φορητό" / χρήστη removeable. Είναι δυνατόν να το αφαιρέσετε, θα έχουν την υποστήριξη & όταν λάβω το νέο μου laptop, κατεβάστε αυτά τα αρχεία; Δεν μπορεί να είναι κάτι που μπορώ να κάνω τον εαυτό μου αλλά δεν θέλω να δαπανήσει $ 50 για μια τεχνολογία για να μου πει ότι δεν μπορεί να γίνει.
Old 18η Ιουν. 2009, 11:01
Ομάδα Δωρητών

Default Laptop φορητός σκληρός δίσκος

Θα πρέπει να είναι σε θέση να ανοίξει το laptop, αφαιρέστε το δίσκο και να είναι σε 2.5 "περίβλημα, τότε απλά συνδέστε την στο νέο φορητό υπολογιστή, σχετικά απλό, απλά να πολύ προσεκτικοί με το δίσκο, ή μπορεί να χάσετε μερικά ή όλα τα αρχεία.

Αν έχετε για να το βάλετε κάτω για ένα αντι-στατική σακούλα, και μόνο άγγιγμα από το εξωτερικό περίβλημα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρησιμοποίησε Portable Hard Drive Ως Κανονική ένα; (εγκατάσταση σφενδάμου ιστορία) ryannathans Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 10 31 Ιαν 2009 07:50
HELP! Θα διαγραφούν τα αρχεία εμφανίζονται σε φορητό σκληρό δίσκο; cashewcashish Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 30 Ιαν 2009 13:02
Πώς είναι Rugged Portable Hard Drives philthomas Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 8 13 Νοε 2008 14:32
Πόσο μεγάλο σκληρό δίσκο για laptop; redplane58 Laptops, Κινητά & PDA 2 16 Νοε 2007 07:21
Παλιά laptop, νέο σκληρό δίσκο carritts Laptops, Κινητά & PDA 4 29η Σεπ 2007 04:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.