![]() |
|
| |||
| |||
| Βοήθεια! My Toshiba M35X-S149 μητρική πλακέτα πέθανε & Δεν θέλω να δαπανήσει $ 450 για να την αντικαταστήσει. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του υπολογιστή από τον σκληρό δίσκο είναι "φορητό" / χρήστη removeable. Είναι δυνατόν να το αφαιρέσετε, θα έχουν την υποστήριξη & όταν λάβω το νέο μου laptop, κατεβάστε αυτά τα αρχεία; Δεν μπορεί να είναι κάτι που μπορώ να κάνω τον εαυτό μου αλλά δεν θέλω να δαπανήσει $ 50 για μια τεχνολογία για να μου πει ότι δεν μπορεί να γίνει. |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να είναι σε θέση να ανοίξει το laptop, αφαιρέστε το δίσκο και να είναι σε 2.5 "περίβλημα, τότε απλά συνδέστε την στο νέο φορητό υπολογιστή, σχετικά απλό, απλά να πολύ προσεκτικοί με το δίσκο, ή μπορεί να χάσετε μερικά ή όλα τα αρχεία. Αν έχετε για να το βάλετε κάτω για ένα αντι-στατική σακούλα, και μόνο άγγιγμα από το εξωτερικό περίβλημα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρησιμοποίησε Portable Hard Drive Ως Κανονική ένα; (εγκατάσταση σφενδάμου ιστορία) | ryannathans | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 31 Ιαν 2009 07:50 |
| HELP! Θα διαγραφούν τα αρχεία εμφανίζονται σε φορητό σκληρό δίσκο; | cashewcashish | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 30 Ιαν 2009 13:02 |
| Πώς είναι Rugged Portable Hard Drives | philthomas | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 13 Νοε 2008 14:32 |
| Πόσο μεγάλο σκληρό δίσκο για laptop; | redplane58 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 16 Νοε 2007 07:21 |
| Παλιά laptop, νέο σκληρό δίσκο | carritts | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 29η Σεπ 2007 04:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |