mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Laptop nešiojamas kietasis diskas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 18, 2009, 10:44
Naujas Narys

Default Laptop nešiojamas kietasis diskas

Padėti! Mano Toshiba M35X-S149 plokštę mirė ir aš nenoriu išleisti $ 450 iki jį pakeisti. Pagal kompiuterio kietajame diske yra "nešiojama" / vartotojo removeable kriterijus. Ar galima ją pašalinti, kad jis būtų remiama ir kai gausiu nauja laptopa, atsisiųsti šiuos failus? Ji negali būti kažkas, ką galiu padaryti pats, bet aš nenoriu išleisti $ 50 tech man pasakyti, kad tai negali būti padaryta.
Old Birželis 18, 2009, 11:01
Donorų grupės

Default Laptop nešiojamas kietasis diskas

Jums turėtų atverti nešiojamas kompiuteris, pašalinkite HDD, ir įdėti jį į 2.5 "kamerą, tada tiesiog prijunkite jį į naują nešiojamą kompiuterį, gana paprasti, tiesiog reikia labai atsargiai su pavara, arba jūs galite prarasti kai kuriuos arba visus failus.

Jei turite įdėti jį žemyn, įdėkite jį į antistatinį maišelį, o tik paliesti jį išoriniu korpusu.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Naudokite nešiojamas kietasis diskas kaip normalus viena? (įrengimo Maple Story) ryannathans Drives & Removable Media 10 31 sausis 2009 07:50
HELP! Ar ištrintus failus rodo į nešiojamas kietasis diskas? cashewcashish Drives & Removable Media 1 30 sausis 2009 13:02
Kaip rugged yra Nešiojamieji Hard Drives philthomas Drives & Removable Media 8 Lapkritis 13, 2008 14:32
Kokio dydžio kietąjį diską nešiojamiesiems? redplane58 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Lapkritis 16, 2007 07:21
Senas nešiojamas, naujas kietojo disko carritts Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 29 rugsėjis 2007 04:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.