rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

Laptop przenośny dysk twardy

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 czerwca 2009, 10:44
Nowe państwa grupy

Pomoc! Moja Toshiba M35X-S149 płyta umarł i nie chcę wydawać 450 dolarów, aby ją zastąpić. Zgodnie ze specyfikacją na komputerze dysk twardy jest "przenośne" / user removeable. Czy można go usunąć, jego kopię zapasową i kiedy otrzymam moje nowe laptopy, pobieranie tych plików? Nie może to być coś mogę zrobić sam, ale nie chce wydać 50 dolarów na technologii powiedzieć mi, że nie można zrobić.
Old 18 czerwca 2009, 11:01
Grupa dawcy

Powinniśmy być w stanie otworzyć laptopa, wyjmij dysk twardy, i umieścić go w 2,5 "obudowie, po prostu podłącz go do nowego laptopa, stosunkowo proste, wystarczy być bardzo Uwaga na dysku, lub możesz utracić niektóre lub wszystkie pliki.

Jeśli umieścić go umieścić ją na anty-statyczne worek i tylko dotknąć go przez zewnętrzną powłokę.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.