menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Laptop prenosný pevný disk

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2009, 10:44
Nový člen skupiny

Default Laptop prenosný pevný disk

Pomoc! Moja Toshiba M35X-S149 doske zomrel & nechci utratiť 450 dolárov, aby ho nahradiť. Podľa tejto špecifikácie na počítači je pevný disk je "prenosné" / user removeable. Je možné odstrániť, máte zálohované & I keď dostanem nový notebook, sťahovať tie súbory? Nemusí to byť niečo, čo môžem urobiť ja sám, ale nechcem utrácať 50 dolárov za tech mi povedať, že to nemožno urobiť.
Old 18. júna 2009, 11:01
Darcu Skupina

Default Laptop prenosný pevný disk

Mali by ste byť schopní otvoriť notebook, odstráňte HDD, a dajte sa do 2,5 "kabíny, potom jednoducho zapojte sa do nového notebooku, pomerne jednoduchý, stačí sa veľmi Opatrne s mechaniky, alebo by ste mohli stratiť niektoré alebo všetky súbory.

Máte-li, aby ho dáš na anti-static tašku a len dotknúť ju vonkajšieho plášťa.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Použite PRENOSNÝ Pevný disk ako normálne jeden? (inštalácia javor príbeh) ryannathans Drives & Removable Media 10 31. január 2009 07:50
HELP! Budú zmazané súbory objaví na prenosný pevný disk? cashewcashish Drives & Removable Media 1 30. januára 2009 13:02
Ako Odolná sú prenosné pevné disky philthomas Drives & Removable Media 8 13. november 2008 14:32
Ako veľký pevný disk pre notebook? redplane58 Notebooky, Mobily a PDA 2 16. novembra 2007 07:21
Staré notebooku, nový pevný disk carritts Notebooky, Mobily a PDA 4 29. September 2007 04:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.