![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pomoc! Moja Toshiba M35X-S149 doske zomrel & nechci utratiť 450 dolárov, aby ho nahradiť. Podľa tejto špecifikácie na počítači je pevný disk je "prenosné" / user removeable. Je možné odstrániť, máte zálohované & I keď dostanem nový notebook, sťahovať tie súbory? Nemusí to byť niečo, čo môžem urobiť ja sám, ale nechcem utrácať 50 dolárov za tech mi povedať, že to nemožno urobiť. |
|
| |||
| |||
| Mali by ste byť schopní otvoriť notebook, odstráňte HDD, a dajte sa do 2,5 "kabíny, potom jednoducho zapojte sa do nového notebooku, pomerne jednoduchý, stačí sa veľmi Opatrne s mechaniky, alebo by ste mohli stratiť niektoré alebo všetky súbory. Máte-li, aby ho dáš na anti-static tašku a len dotknúť ju vonkajšieho plášťa. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Použite PRENOSNÝ Pevný disk ako normálne jeden? (inštalácia javor príbeh) | ryannathans | Drives & Removable Media | 10 | 31. január 2009 07:50 |
| HELP! Budú zmazané súbory objaví na prenosný pevný disk? | cashewcashish | Drives & Removable Media | 1 | 30. januára 2009 13:02 |
| Ako Odolná sú prenosné pevné disky | philthomas | Drives & Removable Media | 8 | 13. november 2008 14:32 |
| Ako veľký pevný disk pre notebook? | redplane58 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 16. novembra 2007 07:21 |
| Staré notebooku, nový pevný disk | carritts | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 29. September 2007 04:32 |
| Thread Tools | |
| |