az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Dizüstü taşınabilir sabit disk

Reply

Konu Araçları
Old 18 Haziran 2009, 10:44
Yeni Üye Grubu

Yardım! Benim Toshiba M35X-S149 anakart öldü ve bunu değiştirmek için 450 $ harcamak istemiyorum. Sabit sürücü "taşınabilir" / kullanıcı removeable bir bilgisayar üzerindeki özellikleri göre. Onu kaldırmak mümkün, Is it & yedeklediyseniz zaman yeni dizüstü bilgisayar aldığınızda, bu dosyaları indirmek? Ben kendim yapabilirim şey olmayabilir ama bunun yapılması mümkün değildir söyle bir teknoloji için 50 $ harcamak istemiyorum.
Old 18 Haziran 2009, 11:01
Bağış Grubu

Bu dizüstü bilgisayar açmak, HDD kaldırmak gerekir ve 2.5 "muhafaza içine koymak ve sadece yeni dizüstü olarak, nispeten, sadece olması basit takın çok sürücü dikkatli veya bazı veya tüm dosyaları kaybedebilirsiniz.

Eğer aşağı bir anti-statik ve çantası, koy sadece dış gövde ile temas etmek gerekiyor.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından