![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Сестра ми има Acer се стремят 5920G Лаптоп Тя казва, че разфасовките изложени често (на вентилатора се изключва и на екрана е черен). Никога не съм имал това, когато сте го употребявали, въпреки че съм забелязал вентилатора е шумно и лаптоп стане много горещо, тя се чувства много топли на клавиатурата. Съм имал поглед върху вентилатора и там не изглежда да е много по пух така си мисля, че е фен и аз съм изкушен да го замени. Единствената ми грижа е, че ако systemboard контролира фен може действително да бъде системата борда, който е повреден. Само след секунда мнение наистина всеки, който го имате някакви предложения? Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие може да изтеглите Coretemp и да видим какво доста време сте се, вие трябва да проверите, за да видите дали има все пак в BIOS, за да смените вентилатора скорост?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| да звучи като вентилатора това звучи като топката лагери помага да предат може да е бил носен или дефектни причиняване на вентилатора да предат, не правилно или бавно причинявайки прекомерна топлина тогава окончателно затваряне на но вашият лаптоп изглежда е съвсем нова, така може и да не бъдат общи износване, може би просто е бил повреден вентилатор Определено си струва да се замени, както usaully много евтини хубав лаптоп BTW |
|
| |||
| |||
| Знам, че звучи глупаво, но, което се случи първо? Защото тя може да бъде, че тя е действително прегряване и изключи да защитят себе си, или би могъл да бъде нещо съвсем несвързани с топлина. Ако ти го върна отново, а) ще го включа? б) се е забележимо по-кратък период, преди тя отива черно отново? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изтегляне coretemp както е споменато и нека знаят време.