![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje sestra má Acer Aspire 5920G Laptop , Říká, že škrty v často (ventilátor vypne a obrazovka je černá). Nikdy jsem měl, když jsem použil, i když jsem si všiml, že ventilátor je hlučný a notebooku dostane velmi horké, že se domnívá, velmi teplá na klávesnici. Jsem se měl podívat na ventilátor a nezdá se být mnohem Odletky tak jsem přemýšlel, že je ventilátor a jsem v pokušení nahradit. Moje jediná obava je, že pokud systemboard ovládá ventilátor se může ve skutečnosti být systémové desky, která je chybná. Těsně po druhé stanovisko opravdu každý, kdo má nějaké návrhy? Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty by mohly stáhnout Coretemp a podívejte se, co trochu temps jste, měli byste zkontrolovat, zda je tak jako tak v BIOSu měnit otáčky ventilátorů?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| se zvuk, jako je ventilátor Vypadá to, že v kuličkových ložisek pomáhá to roztočit mohou být nošeny dolů nebo vadné způsobí, že se ventilátor se nesmí otáčet správně nebo pomalejší příčinou nadměrného tepla a nakonec vypnutí Váš notebook, ale zdá se být velmi nový tak nemusí být obecné opotřebení, může mít jen byl vadný ventilátor Určitě stojí za to se snaží nahradit usaully velmi levné pěkný notebook btw |
|
| |||
| |||
| Já vím, zní to hloupé, ale první, který se děje? Vzhledem k tomu, že by to mohlo být, že je skutečně přehřátí a vypnutí chránit sám, nebo by to mohlo být něco zcela nesouvisející s teplem. Pokud si ho rovnou zpátky na znovu a) Bude to zapnout? b) Je to znatelně kratší dobu před tím, než se opět černá?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stáhnout coretemp, jak je uvedeno a dejte nám vědět o temps.