![]() |
|
| |||
| |||
| Η αδερφή μου έχει ένα Acer Aspire 5920G Laptop , Λέει ότι περικοπές αναφέρονται συχνά (ο ανεμιστήρας απενεργοποιείται και η οθόνη πηγαίνει μαύρο). Δεν είχα ποτέ αυτή όταν έχω το χρησιμοποιούσαν αν και έχω παρατηρήσει ο ανεμιστήρας είναι θορυβώδης και το laptop ζεσταίνεται υπερβολικά, αισθάνεται πολύ ζεστό στο πληκτρολόγιο. Έχω είχε μια ματιά στα ανεμιστήρα και δεν φαίνεται να είναι πολύ χνούδι έτσι σκέφτομαι είναι ο ανεμιστήρας και είμαι διατεθειμένος να την αντικαταστήσει. Η μόνη μου ανησυχία είναι ότι αν η systemboard ελέγχει τον ανεμιστήρα θα μπορούσε πράγματι να είναι το σύστημα του σκάφους που είναι ελαττωματικά. Απλά μετά από μια δεύτερη γνώμη πραγματικότητα, όποιος έχει κάποια πρόταση; Εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να κατεβάσετε Coretemp και να δούμε τι κάπως temps έχετε, θα πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχει ούτως ή άλλως στο BIOS για να αλλάξετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| όντως ακούγεται σαν τον ανεμιστήρα ακούγεται σαν το ρουλεμάν με βοηθήσει αυτό να γυρίσετε μπορεί να έχουν φορεθεί κάτω ή ελαττωματικά προκαλεί την περιστροφή του ανεμιστήρα να μην σωστά ή βραδύτερο προκαλούν υπερβολική θερμότητα τελικά κλείσει φορητό υπολογιστή σας, αλλά φαίνεται να είναι πολύ νέα, ώστε μπορεί να μην είναι γενική φθορά, μπορεί να έχει μόλις μια ελαττωματική ανεμιστήρα σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε να αντικατασταθεί ως usaully πολύ φθηνό laptop nice BTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξέρω ότι ακούγεται ανόητο, αλλά, το οποίο θα συμβεί πρώτα; Διότι θα μπορούσε να είναι ότι πράγματι υπερθέρμανσης, καθώς και το κλείσιμο του να προστατεύσει τον εαυτό της, ή θα μπορούσε να είναι κάτι εντελώς ξένο προς θερμότητα. Αν το ενεργοποιήσετε ευθεία για την επιστροφή και πάλι, α) Θα ενεργοποιήσετε; β) Είναι αισθητά μικρότερη περίοδο πριν πάει πάλι μαύρο;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατεβάστε coretemp, όπως αναφέρεται και να μας ενημερώσετε για την temps.
Αν είναι να ακούγεται πολύ ζεστό όπως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η υπερθέρμανση. Λέτε ότι έχετε ελέγξει τον ανεμιστήρα και δεν υπάρχει χνούδι, αλλά έχετε ελέγξει όλες τις άλλες διόδους; Το σύστημά μου: #
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα εκκίνησης laptop | Mischman | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 14 Δεκ. 2008 20:36 |
| Δικτύωση πρόβλημα με φορητό υπολογιστή μου; | Ρούμι Stem | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 21 Νοε 2008 11:54 |
| Πρόβλημα με την ανάκτηση laptop | crispy007 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 3η Ιαν 2008 09:38 |
| Laptop πρόβλημα βοηθήσει | Hayley | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 10 Οκτ 2007 11:22 |
| Laptop πρόβλημα | laserline | Laptops, Κινητά & PDA | 14 | 5 Ιουλ 2007 09:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |