![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja sestra ima Tezze Laptop Acer 5920G , Ona kaže da to cuts out često (ventilatora se isključuje i ide crni ekran). Nikada nisam imao taj kad sam ga koriste, iako sam primjetio ventilatora je glasan i laptop se jako zagrijava, ona se osjeća vrlo toplo na tipkovnici. Ja sam imala pogled na ventilator i tamo se 'činiti se biti puno dlake pa sam misleći da je to navijač i ja sam u iskušenju ga zamijeniti. Moja jedina briga je da ako systemboard kontrolira navijač bi to moglo biti sustav odbora koji je neispravan. Samo nakon drugog mišljenja zaista, svatko tko imati bilo koji sugestija? Živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ti bi mogao preuzeti Coretemp i vidite što kinda temps ste uzimajući, trebali biste provjeriti da li je ionako u bios za promjenu brzine ventilatora?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| ne zvuk poput ventilatora to zvuči kao loptu ležajevi pomaže da spin svibanj su nosili dolje ili neispravan uzrok navijač ne spin ispravno ili sporije uzrokuju pretjerane vrućine onda napokon zatvorena ali vaš laptop Čini se da je nov tako da možda neće biti opće trošenja i habanja, svibanj imati pravedan bio neispravan fan definitivno vrijedan pokušaja zamjene kao usaully vrlo jeftino btw lijepa laptopa |
|
| |||
| |||
| Znam da zvuči glupo, ali, što se događa prvi? Zato što bi to moglo biti da je stvarno pregrijavanja, a isključuje kako bi zaštitili sebe, ili je mogao biti nešto posve nepovezanih na toplinu. Ako se to odmah vratiti na ponovno a) Hoće li to uključiti? b) Da li je to primjetno kraća razdoblja prije njega ide crno opet? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download coretemp spominje kao i javite nam se temps.