![]() |
|
| |||
| |||
| יש אחותי לשאוף Acer 5920G Laptop , היא אומרת את זה החוצה חתכים תדיר (המאוורר מבטל את מסך שחור הולך). אני כבר לא היה זה כאשר אני השתמשתי בו למרות שיש לי לב המאוורר הוא מרעיש ואת הנייד מתחמם מאוד, הוא מרגיש מאוד חמים על המקלדת. אני כבר היה לראות את אוהד ואת שם לא נראה כל כך הרבה קצפת אני חושב שזה המאוורר ואני tempted להחליף אותו. הדאגה היחידה שלי היא, כי אם systemboard שולטת מעריץ אותו בפועל עלול להיות מערכת לוח זה דפוק. רק לאחר חוות דעת שניה ממש, כל אחד יש לך הצעות? לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול להוריד Coretemp ולראות מה די temps אתה מקבל, אתה צריך לבדוק אם יש בכלל ב-BIOS כדי לשנות את מהירות המאוורר?
|
| |||
| |||
| האם נשמע כמו מעריץ זה נשמע כאילו את הכדור bearings מסייעים אותו התפנית עשויה כבר שחוק למטה או פגום גורם מעריץ את התפנית לא נכונה או איטית יותר גרימת מוגזם חום אז לבסוף לכבות אבל הנייד שלך נראית מאוד חדשים, כך שאולי לא יהיה בכלל בלאי, יכול להיות רק היה פגום מעריץ בהחלט שווה לנסות להחליף כ usaully מאוד זול נחמד הנייד btw |
|
| |||
| |||
| אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל, וזה קורה קודם? בגלל זה יכול להיות שזה בעצם overheating, ו כיבוי כדי להגן על עצמה, או שזה יכול להיות משהו לגמרי קשור החום. אם תפעיל את זה ישר בחזרה שוב, א) האם להפעיל את זה? ב) האם זה לפני תקופה קצרה יותר באפן ניכר למותר שחור שוב? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הורד coretemp כאמור ולהודיע לנו את temps.