![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano sesuo Acer Aspire 5920G Laptop , Ji sako, kad gabalai iš dažnai (ventiliatorius išsijungia ir ekranas tampa juodas). Aš niekada nebuvo, kai aš jį naudojo, nors aš pastebėjau ventiliatorius triukšmingo ir nešiojamas pasireiškia labai karšta, ji jaučiasi labai šiltas ant klaviatūros. Turėjau ne ventiliatorius atrodo ir neatrodo, kad bus daug pūkų, kad aš galvoju tai ventiliatorius ir aš bandyti jį pakeisti. Vienintelis mano rūpestis yra, kad jei systemboard kontrolės ventiliatorius ji iš tiesų galėtų būti sistema lenta tai netinkamo. Tik po antrosios nuomonės Tikrai, kas turite kokių pasiūlymų? Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galima atsisiųsti Coretemp ir pamatyti, kas kinda temps gaunate, turėtumėte patikrinti, ar nėra vistiek į BIOS pakeisti ventiliatoriaus greičio?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| tai skamba ventiliatorius Atrodo rutulinių guolių padėti jai nugara galėjo dėvėti apačią arba netinkamo sukelia ventiliatorius ne nugara teisingai arba lėčiau sukelia pernelyg didelio karščio tada galutinai uždaryti bet laptopa atrodo labai nauja, kad gali būti bendras nusidėvėjimą, gali turėti tik buvo neteisingai ventiliatoriaus tikrai verta pabandyti pakeisti taip usaully labai pigiai Nice nešiojamas btw |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žinau, kad skamba kvailas, bet, kuris vyksta pirmoji? Kadangi tai gali būti, kad ji iš tikrųjų perkaitimo, ir išsijungia, kad apsaugotų save, ar tai gali būti kažkas visiškai nesusijusių su šilumos. Jei savo ruožtu ją tiesiai atgal vėl ) Ar reikia įjungti? b) Ar ji pastebimai trumpesnis laikotarpis iki jo eina juodas naujo?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parsisiųsti coretemp kaip minėta, ir mums temps.