![]() |
|
| |||
| |||
| Mana māsa ir Acer Aspire 5920G Laptop Viņa saka, ka tā izcirtņi no bieži (ventilators izslēdzas un ekrāns paliek melns). Es nekad neesmu bijusi šajā, kad es esmu to izmantoja, kaut gan esmu ievērojis, ventilators ir skaļš un klēpjdators kļūst ļoti karsts, tā uzskata, ļoti silts uz klaviatūras. Man bija apskatīt ventilatoru un tur nešķiet daudz pukoties tāpēc es domāju tas ir ventilators, un es esmu mēģināt aizstāt. Mans vienīgais bažas, ka, ja systemboard kontrolē ventilatora tā tiešām var būt SPRAUDNIS tas ir kļūdains. Tikai pēc otrā atzinuma tiešām, kāds ir kādi ieteikumi? Urravas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varētu lejupielādēt Coretemp un redzēt, kas kinda temps jūs iegūstat, Jums jāveic pārbaude, lai noskaidrotu, vai ir vienalga ar BIOS mainīt ventilatora ātrumu?
|
| |||
| |||
| nav skaņas, piemēram, ventilatoru Tas izklausās lodīšu gultņiem palīdzot tai spin var būt lietoti leju vai bojātu izraisa ventilatoru ne spin pareizi vai lēnāk izraisa pārmērīga karstuma tad galīgi slēgtas bet jūsu portatīvo datoru, šķiet, ir ļoti jauna, lai nevarētu būt vispārēja nodiluma un plīsumu, var būt tikko bojātu ventilatoru noteikti ir vērts mēģināt aizvietot ar usaully ļoti lēti nice klēpjdators btw |
|
| |||
| |||
| Es zinu, tas izklausās muļķīgi, bet, kas notiek vispirms? Tāpēc, ka tas varētu būt, ka tas ir faktiski pārkaršanu, un slēgtu, lai aizsargātu sevi, vai tas varētu būt kaut kas pilnīgi nesaistīti ar siltumu. Reizē tas taisni atpakaļ atkal, ) Vai to ieslēgtu? b) Vai tas ir ievērojami īsāks periods, pirms tas nonāk melnā atkal? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download coretemp kā minēts un ļaujiet mums temps.