![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Moja siostra ma Laptop Acer Aspire 5920G , Mówi jej kawałki obecnie często (wentylator wyłącza i ekran robi się czarny). Nigdy nie miał tego, kiedy już ją chociaż zauważyliśmy wentylator jest głośny i laptop dostaje bardzo gorąco, to czuje się bardzo ciepło na klawiaturze. I've had a spojrzenie na wentylator i nie wydaje się być znacznie puch, tak myślę, że jest to wentylator i jestem kuszony do zastąpienia go. Moje dotyczą jedynie jest to, że jeśli systemboard kontroli wentylatora może być rzeczywiście system pokładzie, że jest wadliwa. Tuż po drugiej opinii naprawdę, ktoś ma jakieś sugestie? Wiwaty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można pobrać Coretemp i zobacz co kinda temps otrzymujesz, należy sprawdzić czy jest tak czy inaczej w systemie BIOS, aby zmienić prędkość wentylatora?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| nie brzmi jak wentylator Brzmi to jak łożyskami pomagając jej spin mogły zostać zużyte lub wadliwe przyczyną wentylator nie spin poprawnie lub wolniej powodujące nadmierne ciepło następnie ostatecznie zamknięty ale komputer wydaje się być bardzo nowy może nie być tak ogólne zużycie, może po prostu był wadliwy wentylator Zdecydowanie warto próbuje zastąpić w usaully bardzo tanie btw nice laptopa |
|
| |||
| |||
| Wiem, że brzmi głupio, ale, co się dzieje najpierw? Bo to może być, że jest ono rzeczywiście przegrzania i zamykaniem bronić się, lub może być ona czymś zupełnie niezwiązanym z ciepła. Jeśli ją prosto z powrotem, a) Czy to włączyć? b) Czy jest to krótszy okres przed nim robi się czarny ponownie?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobierz coretemp jak wspomniano i daj nam znać temps.
|
| Zakładki |