![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja sestra má Acer Aspire 5920G Laptop , Vraví, že škrty v často (ventilátor vypne a obrazovka je čierna). Nikdy som mal, keď som použil, aj keď som si všimol, že ventilátor je hlučný a notebooku dostane veľmi horúce, že sa domnieva, veľmi teplá na klávesnici. Som sa mal pozrieť na ventilátor a nezdá sa byť oveľa úlety tak jsem přemýšlel, že je ventilátor a som v pokušení nahradiť. Moja jediná obava je, že ak systemboard ovláda ventilátor sa môže v skutočnosti byť systémovej dosky, ktorá je chybná. Tesne po druhej stanovisko naozaj každý, kto má nejaké návrhy? Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tie by mohli stiahnuť Coretemp a pozrite sa, čo trochu temps ste, mali by ste skontrolovať, či je tak ako tak v BIOSu meniť otáčky ventilátorov?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| sa zvuk, ako je ventilátor Vyzerá to, že v guľôčkových ložísk pomáha to roztočiť môžu byť nosené nadol alebo chybné spôsobí, že sa ventilátor sa nesmie otáčať správne alebo pomalšie príčinou nadmerného tepla a nakoniec vypnutie Váš notebook, ale zdá sa byť veľmi nový tak nemusí byť všeobecné opotrebenia, môže mať len bol chybný ventilátor Určite stojí za to sa snaží nahradiť usaully veľmi lacné pekný notebook btw |
|
| |||
| |||
| Ja viem, znie to hlúpe, ale prvý, ktorý sa deje? Vzhľadom k tomu, že by to mohlo byť, že je skutočne prehriatia a vypnutie chrániť sám, alebo by to mohlo byť niečo úplne nesúvisiace s teplom. Ak si ho rovno späť na znovu a) Bude to zapnúť? b) Je to znatelně kratšiu dobu pred tým, než sa opäť čierna?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiahnuť coretemp, ako je uvedené a dajte nám vedieť o temps.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém začína laptop | Mischman | Operačné systémy Windows | 3 | 14. decembra 2008 20:36 |
| Siete problém s mojím notebookem? | Rum stonky | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 21. novembra 2008 11:54 |
| Problém s zotavujete laptop | crispy007 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 3. januára 2008 09:38 |
| Laptop problému pomoci | Hayley | Operačné systémy Windows | 1 | 10. októbra 2007 11:22 |
| Laptop problém | laserline | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 5. júl 2007 09:51 |
| Thread Tools | |
| |