![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя сестра Acer Aspire 5920G ноутбук , Вона говорить, він вирізає часто (вентилятор вимикається і екран стає чорним). Я цього ніколи не було, коли я використав це, хоча я помітив, вентилятор галасливий і ноутбук стає дуже жарко, вона відчуває себе дуже тепла на клавіатурі. У мене був погляд на вентилятор і там не представляється набагато пуху тому я думав це вентилятор, і я спокуса замінити її. Моя єдина турбота у тому, що якщо systemboard управління вентилятором але на ділі може бути системна плата це несправний. Відразу після другої думку дійсно, кого-небудь є пропозиції? Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете завантажити CoreTemp і подивитися, що цікаве Temps ви отримуєте, ви повинні перевірити, якщо є в будь-якому випадку в BIOS для зміни швидкості обертання вентилятора?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| звучить як вентилятор Це звучить як шарикопідшипники допомагаючи йому спину, можливо, носили вниз або несправних в результаті чого вентилятор, щоб спина не коректно чи повільний заподіяння надмірного тепла нарешті закрили але ваш ноутбук здається дуже нові, так не може бути спільного зносу, можуть мати тільки що несправний вентилятор безумовно, варто спробувати замінити як usaully дуже дешево Nice BTW ноутбука |
|
| |||
| |||
| Я знаю, це звучить безглуздо, але, що відбувається в першу чергу? Тому що це могло бути, що це фактично перегріву і зупинки, щоб захистити себе, або він може бути чимось абсолютно не пов'язаних з тепло. Якщо Ви включите його прямою спиною, знову а) Чи буде він включити? б) вона помітно коротше період до Само чорний знову?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантажити CoreTemp як згадувалося і дайте нам знати Temps.