![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета Имате нужда от помощ , когато започна да ми лаптоп тя получава само доколкото това е Windows започването след което остава на същото екрана правиш нищо ![]() всички идеи съм в беда, или ми кажете, че е нещо обикновено всяка помощ или sugestions най-добре дошъл :) Laserline |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Къде точно по време на зареждане на екрана да се замразява? (моля, опишете на екрана). По време на тази "замразява" върши HDD светлината стига?
|
| |||
| |||
| @ Алекс Когато стартирате той отива черен екран на Windows XP след това на син екран, където той казва''Windows е започването'' тогава този то остава на същия екран отиваш не Надявам се, може да помогне Алекс ![]() Laserline |
|
| |||
| |||
| За съжаление, това би могло да бъде един от много неща. Но да, ние ще го вървим. :) Първо, изключете всички периферни вас може да са свързани (USB хъб, мишка, външен твърд диск и т.н.). Ако нямате има такива, или след като сте ги включа в lappy и въведете BIOS (вероятно F8) и пред прозорците на екрана, вие ще получите ред. Там ще бъде менюто за избор на съвети "Възстановяване на настройките по подразбиране" изберете този тогава "Изход спестяване текущите настройки". Били ли сте създаде дяла? тъй като това би могло да има влияние. XP SP2 е известно, че хвърлят колеблив и решава своя лиценз не е валидно, когато прави това. Съдържа lappy имаше чук? По време на начално нагоре в XP процесора ще се пускат в пик, ако то (или това е heapipes / вентилатор) са в насипно състояние, че ще е проблем. Дали по-горе и да ми вика обратно.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не withstanding Алекс на отличната съвети F8, ще ви отведе в безопасен режим, опитайте "Последна известна добра конфигурация" в този момент.
| |||
| |||
| То не беше отлично, имам командите за влизане в BIOS и безопасен режим объркали. . Лазерни извинения.Аз ще оставя това да Wolfeymole, той е много по-опитен в този вид на нещо (ОС's, прегради и т.н.), отколкото I.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Много благодаря, момчета използва клавиша F8 няколко пъти, не работи но след като говоря с помощник той sugested непрекъснато подслушване клавиша F8, след преминаването на това работи, но само при включен в мрежата влязоха в безопасен режим натоварени в безопасен режим и не се възстанови система и докосване дърво всичко изглеждам към бъда движение глоба mny благодарение againg за помощта, момчета съм някъде, за да направят дарение Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радвам се сортират. :)
| |||
| |||
| Да, да. Радвам му сортирани. Не съм сигурен, че сме направили Помощ .Благодарение на дарението, много оценявам. :)
|
| |||
| |||
| Проклятие ![]() ![]() нова беше прекалено добър, за да е истина обърна ми лаптоп на тази сутрин същите кървави проблем ![]() остана на''Windows е започването''екран не получи всяко време, за да се стартира в безопасен режим пак трябваше да отида на работа Ще се опитам пак довечера може да се наложи повече съвети момчета ![]() ![]() Laserline |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем начална лаптоп | Mischman | Windows операционни системи | 3 | 14 Дек 2008 20:36 |
| Мрежови проблем с моя лаптоп? | Ром Стволовите | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 21 ноември 2008 11:54 |
| Лаптоп проблем | wnf15 | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 16-то Oct 2008 08:45 |
| Проблем с възстановяване на лаптоп | crispy007 | Общи Хардуер Чат | 4 | 3 януари 2008 09:38 |
| Лаптоп проблем помогне | hayley | Windows операционни системи | 1 | 10 Окт 2007 11:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |