![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci Potřebuju pomoc Když spustím můj notebook, že se dostane pouze pokud oken rozběhu pak zůstane na stejné obrazovce nicnedělání ![]() jakékoli nápady jsem v průšvihu, nebo mi řekni, je to něco jednoduchého jakoukoli pomoc nebo sugestions velmi vítaná :) Laserline |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Kde přesně se v průběhu zaváděcí obrazovky zmrazit? (popište prosím obrazovky). V průběhu této 'zmrazit' dělá lehké přijít na hdd?
|
| |||
| |||
| Alex @ Když spustím to jede do černé obrazovky Windows XP pak na modrou obrazovku, kde je napsáno''oken je zakládání'' pak to je to zůstává na stejné obrazovce se žádné další Snad vám pomůže Alex ![]() Laserline |
|
| |||
| |||
| Bohužel by to mohlo být jednou z mnoha věcí. Ale jo, budeme se jí zkusit. :) Za prvé, odpojte jakékoliv periferní můžete mít připojeno (USB hub, myš, externí HDD apod.). Pokud nemáte žádné, nebo ve chvíli, kdy je odstraněna zapnout lappy a zadejte bios (pravděpodobně F8) a před okny obrazovku, dostanete řádku. Bude menu výběru radit "Reset to default" vyberte tuto potom "Ukončit ukládání aktuální nastavení". Máte vytvořit oddíly? jak by to mohlo mít vliv. XP SP2 byla známa přehodit rozviklaný a rozhodne licenční není platné, když to budete dělat. Má lappy měl klepat? Během boot do XP váš procesor bude spuštěna na vrchol, když je (nebo je to heapipes / ventilátor) jsou volné, bude problém. Do výše a dej mi křičet zpátky.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bez Alex vynikající poradenství F8 se Vám v nouzovém režimu, zkuste "Poslední známá funkční konfigurace" v tomto bodě.
| |||
| |||
| Bylo výborné, že ne, mám příkazy pro vstup do BIOSu a bezpečný způsob pomíchaly. . Omlouváme Laser.I'll nechat jeden až Wolfeymole, že je to mnohem více zkušených na tento druh věcí (os to, oddíly apod.) než I.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Děkuji pánové používané klávesy F8 několikrát nefungoval ale poté, co mluví do mate ten sugested neustále odposlechnuto F8 klíč po zapnutí Toto řešení se ale jen v případě, zapojený do sítě dostal do nouzového režimu naložené v nouzovém režimu, a to obnovení systému zaklepat na dřevo, a všechno se zdá být v pořádku mny díky againg za vaši pomoc, hoši jsem pryč, aby se dárcovství Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem rád, že je to setříděno. :)
| |||
| |||
| Jo, mne to. Jsem rád, že jeho setříděno. Nejsem si jistá, jestli jsme se pomoci i když .Děkujeme za darování, velmi ocenil. :)
|
| |||
| |||
| Sakra ![]() ![]() Nový je příliš dobré, aby to byla pravda obrátil můj notebook na ráno stejný problém krvavou ![]() přilepená na''windows je spuštění''displej nedostal kdykoliv ke spuštění v nouzovém režimu zase musel jít do práce sejdou dnes může potřebovat více rad kluci ![]() ![]() Laserline |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém začíná laptop | Mischman | Operační systémy Windows | 3 | 14. prosince 2008 20:36 |
| Sítě problém s mým notebookem? | Rum stonku | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 21. listopadu 2008 11:54 |
| Laptop problém | wnf15 | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 16. říjen 2008 08:45 |
| Problém s zotavujete laptop | crispy007 | Obecné Hardware Chat | 4 | 3. ledna 2008 09:38 |
| Laptop problému pomoci | Hayley | Operační systémy Windows | 1 | 10. října 2007 11:22 |
| Thread Nástroje | |
| |