![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys χρειάζονται βοήθεια όταν ξεκινώ μου laptop τα πράγματα γίνονται όσον αφορά την εκκίνηση των Windows τότε παραμένει στην ίδια οθόνη να μην κάνουμε τίποτα ![]() οποιεσδήποτε ιδέες είμαι στον κόπο ή να μου πει ότι είναι κάτι απλό οποιαδήποτε βοήθεια ή sugestions ευπρόσδεκτη :) Laserline |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Όταν κατά τη διάρκεια της εκκίνησης ακριβώς κάνει η οθόνη πάγωμα; (παρακαλείσθε να περιγράψετε την οθόνη). Κατά τη διάρκεια αυτού του "παγώματος" κάνει το φως hdd έλα;
|
| |||
| |||
| @ Alex όταν θ αρχίσει να πηγαίνει μέχρι τα Windows XP μαύρη οθόνη στη συνέχεια σε μπλε οθόνη όταν λέει''παράθυρα εκκίνηση'' τότε thats it παραμένει στην ίδια οθόνη που δεν χρειάζεται περαιτέρω ελπίζω ότι μπορεί να βοηθήσει Alex ![]() Laserline |
|
| |||
| |||
| Δυστυχώς, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πολλά πράγματα. Αλλά ναι, θα σας δώσουμε το κάνουμε. :) Πρώτον, αποσυνδέστε οποιαδήποτε περιφερική μπορεί να έχετε επισυνάπτεται (USB hub, mouse, hdd εξωτερικού κλπ). Αν δεν έχετε, ή την στιγμή που θα έχετε τη σειρά τους αφαιρεθεί lappy και σχετικά με την εισαγωγή του BIOS (F8 κατά πάσα πιθανότητα) και τα παράθυρα πριν από την οθόνη, θα έχετε μια άμεση. Θα υπάρχει ένα μενού επιλογής συμβουλεύει "Επαναφορά στις προεπιλεγμένες" τότε αυτή η επιλογή "Έξοδος από την εξοικονόμηση τρέχουσες ρυθμίσεις". Έχετε σύσταση κάθε κατατμήσεις; όπως αυτό θα μπορούσαν να έχουν κάποια επίπτωση. XP SP2 έχει γίνει γνωστό να ρίξει ένα ταλαντευόμενος και αποφασίζει την άδεια χρήσης δεν είναι έγκυρη όταν το κάνεις αυτό. Έχει το lappy είχε χτυπήσει; Κατά τη διάρκεια της εκκίνησης σε XP σας cpu θα λειτουργεί σε ώρες αιχμής, σε περίπτωση που (ή πρόκειται heapipes / fan) είναι χαλαρό, θα είναι ένα πρόβλημα. Μήπως τα παραπάνω και να μου δώσετε μια φωνάξει πίσω.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν αντέχουν την εξαιρετική Alex F8 συμβουλές θα σας σε ασφαλή λειτουργία, δοκιμάστε "Τελευταίες γνωστές και σωστές ρυθμίσεις" σε αυτό το σημείο.
Δοκιμάστε F2 ή Del για να εισάγετε το BIOS ή να ελέγχετε προσεκτικά κατά την εκκίνηση με την POST οθόνη όταν λέει? "Πατήστε F2 (παράδειγμα) να εισέλθουν Εγκατάστασης". Αυτό που κάνω είναι το laptop; Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Δεν ήταν η εξαιρετική, έχω τις εντολές για την είσοδο στο BIOS και ασφαλή λειτουργία μπέρδεψε. . Laser συγνώμη.Θα αφήσουμε αυτό να Wolfeymole, βρίσκεται πολύ πιο έμπειρος σε αυτό το είδος των πράγμα (OS της, χωρίσματα κλπ.) από Ι.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ παιδιά χρησιμοποιηθεί το πλήκτρο F8, μερικές φορές δεν λειτούργησε αλλά αφού μιλάμε για mate του sugested συνεχώς υποκλοπή πλήκτρο F8 μετά την ενεργοποίηση αυτό λειτούργησε, αλλά μόνο όταν συνδεθεί σε δίκτυο Έχεις σε ασφαλή λειτουργία φορτώνονται σε ασφαλή λειτουργία και έκανε επαναφορά του συστήματος χτύπα ξύλο και τα πάντα φαίνεται να λειτουργεί πρόστιμο mny χάρη againg για τη βοήθειά σας παιδιά είμαι μακριά για να κάνει μια δωρεά Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χαίρομαι που είναι ταξινομημένο. :)
| |||
| |||
| Ναι, για μένα. Χαίρομαι την ταξινομημένο. Δεν είστε σίγουροι αν κάναμε βοήθεια .Ευχαριστώ για τη δωρεά, την εκτίμησα πολύ. :)
|
| |||
| |||
| Αναθεματισμένος ![]() ![]() νέα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό μετατραπεί σε φορητό υπολογιστή μου σήμερα το πρωί αιματηρή ίδιο πρόβλημα ![]() κολλήσει για τα παράθυρα''εκκίνηση''οθόνη δεν φέρει οποιαδήποτε στιγμή για να ξεκινήσει σε ασφαλή λειτουργία και πάλι έπρεπε να πάει στην εργασία θα προσπαθήσουν και πάλι απόψε μπορεί να χρειαστεί περισσότερες συμβουλές παιδιά ![]() ![]() Laserline |