![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi momački potrebna pomoć našto ja start moj laptop to dobije samo onoliko koliko je to prozora pokretanje zatim ostaje na istoj ekran i ništa ne činiš ![]() bilo koje ideje sam u nevolji ili reći mene je to nešto jednostavno bilo koji pomoć ili sugestions većina dobrodošli :) Laserline |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Gdje se točno vrijeme boot ekranu zamrznuti? (molimo opišite zaslona). Tijekom tog 'zamrznuti' radi svjetlo došli na hdd?
|
| |||
| |||
| @ Alex našto ja start up to ide na Windows XP crni ekran onda na plavom zaslonu gdje piše''Windows je početak'' onda je taj ostaje na istom ekranu događa bez daljnjeg nadamo da vam može pomoći Alex ![]() Laserline |
|
| |||
| |||
| Nažalost, ovo može biti jedan od mnogih stvari. Ali, da, dat ćemo ga ići. :) Prvo, odspojite periferni li bilo koji svibanj imati pridruľene (usb koncentrator, miš, vanjski hdd itd.). Ako nemate, ili nakon što ste ih uključili lappy i ući u BIOS (vjerojatno F8) i pred ekran Windows, youll 'motorizirati se brz. Izradit će se izbornik za odabir savjetovanje "Reset to default" odaberete ovu onda "Exit spremanje trenutne postavke". Jeste li postaviti bilo koje particije? jer to bi moglo imati rađati. XP SP2 je poznat baciti rasklimatan i odlučite Vašu licencu ne vrijedi kada to učiniti. Ima lappy imao kucati? Tijekom čizma gore u vaš XP CPU će se prikazivati na vrhu, ako je (ili je heapipes / obožavatelj) su labave to će biti problem. Da li gore i dajte mi dovikivati nazad.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije withstanding Alex's odličan savjet F8 odvest će vas u sigurnom načinu rada, pokušajte "Last Known Good Configuration" u ovom trenutku.
| |||
| |||
| Nije bilo koji izvrsno, dobio sam naredbama za ulazak u bios i sigurnom načinu mixed up. . Laserski isprike.Ja ću ostaviti jedan Wolfeymole, on je puno više iskustva u ovoj vrsti stvar (OS-a, particija itd) nego I.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Mnogobrojan hvala momci koristi tipku F8 nekoliko puta nije rad ali nakon što razgovara s mate on sugested kontinuirano kuckanje tipku F8 nakon uključenja ovo radili, ali samo kada priključen na struju dobio u sigurnom načinu rada loaded up in siguran način i da je sistem vratiti kucnuti u drvo i sve činiti se biti rad prekid mny hvala za vaša pomoć againg dečki sam daleko da bi donacija Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Drago mi je razvrstan. :)
| |||
| |||
| Da, meni je. Glad svojim redaju. Niste sigurni da smo učinili pomoć .Hvala za donacije, vrlo mnogo poštovati. :)
|
| |||
| |||
| Prokletstvo ![]() ![]() novi je bio previše dobar da bude istinito okrenut moj laptop na ovaj jutro krvničkom isti problem ![]() zaglavi na''prozora je pokretanje''zaslon nije se bilo koje vrijeme za pokretanje u sigurnom načinu opet morao ići na posao pokušajte ponovno će večeras svibanj trebate više savjet dečki ![]() ![]() Laserline |