![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys segítségre van szükségük Amikor elindítom én laptop csak kap, mint amennyire a Windows indulását akkor ugyanaz marad képernyőn avatkozást ![]() any ideas vagyok bajban, vagy mondd meg, ez valami egyszerű bármilyen segítségre vagy sugestions nagyon :) Laserline |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ha a boot során pontosan meg a képernyőn freeze? (kérjük, írja le a képernyőn). Ebben a "freeze" A HDD fényében gyere?
|
| |||
| |||
| @ Alex mikor én induló megy a Windows XP, fekete képernyő majd a kék képernyőt, ahol azt mondja''Windows indulását'' majd thats it marad azonos képernyőn nem megy tovább Remélem tud segíteni Alex ![]() Laserline |
|
| |||
| |||
| Sajnos ez is egy a sok dolog. De igen, akkor adja azt tovább. :) Először is, le minden perifériás előfordulhat, független (USB hub, egér, külső hdd, stb.) Ha nincs ilyen, vagy miután eltávolították őket kapcsolni a lappy, és adja meg a BIOS-t (valószínűleg F8) és a képernyő előtt, az ablakok, akkor kap egy prompt. Ott lesz menüválasztási tanácsolja "Visszaállítás az alapértelmezett" válassza ezt a "Kilépés a megtakarítás aktuális beállításokat. Van létre partíciót? mivel ez kihatással. XP SP2 már ismert, hogy dobjon egy roskatag és dönt a licenc nem érvényes, ha erre a célra. Tájékoztatták a lappy volt kopogni? A boot fel XP a CPU lesz futó csúcs, ha az (vagy ez heapipes / fan) a laza lesz probléma. Hát a fentieket, és adjon nekem egy shout vissza.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem ellenállnak Alex kiváló tanácsokat F8 elviszi a Safe Mode, próbálja meg "legutolsó helyes konfiguráció" ezen a ponton.
| |||
| |||
| Nem az, hogy kiváló, I got a parancsok beviteléhez a BIOS és biztonságos módja keverve. . Apologies Laser.Én ezt egy Wolfeymole, ő sokkal többet tapasztalt ilyen dolog (OS's, partíciók, stb), mint az I.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Sok köszönet fickók használni az F8 billentyűt néhány alkalommal nem működött de miután beszélt a tiszt azt sugested folyamatosan megcsapolja F8 billentyűt a bekapcsolás után ez működött, de csak akkor, ha csatlakoztatva fővezetékek Megvan a safe mode loaded ki csökkentett módban, és azt a rendszer-visszaállítás és érintse meg a fa, úgy tűnik, minden működik jól mny köszönöm a segítséget againg srácok am el, hogy a véradás Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Örülök, hogy válogatni. :)
| |||
| |||
| Igen, én. Örülök, hogy válogatni. Nem biztos, hogy mi segít .Köszönjük, hogy az adományozás, nagyon méltányol. :)
|
| |||
| |||
| Fene ![]() ![]() Új volt túl jó, hogy igaz legyen Megfordult az én laptop a ma reggel ugyanolyan véres probléma ![]() ragasztani''Windows induló''képernyő nem kapott időt, hogy a safe mode újra el kellett mennem dolgozni megpróbálja újra este szükség lehet további tanácsokat srácok ![]() ![]() Laserline |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma kikiáltási laptop | Mischman | A Windows operációs rendszerek | 3 | 14. december 2008 20:36 |
| Hálózat probléma my laptop? | Rum Stem | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 21. november 2008 11:54 |
| Laptop probléma | wnf15 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 16. október 2008 08:45 |
| Probléma a talpra laptop | crispy007 | Általános fémáru Chat | 4 | 3. január 2008 09:38 |
| Laptop probléma help | hayley | A Windows operációs rendszerek | 1 | 10. október 2007 11:22 |
| Téma eszközök | |
| |