![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה צריך עזרה כאשר אני מתחיל את הנייד זה רק יקבל ככל Windows מתחיל למעלה אז נשארת באותו מסך עושה כלום ![]() כל הרעיונות אני בצרות או לומר לי שזה משהו פשוט כל עזרה או sugestions ביותר ברוכים הבאים :) Laserline |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
איפה בדיוק במהלך האתחול האם להקפיא את המסך? (נא לתאר את המסך). במהלך זה 'להקפיא' האם HDD שעה קדימה?
|
| |||
| |||
| @ אלכס כאשר אני מתחיל את זה מגיע ל-Windows XP מסך שחור לאחר מכן מסך כחול שבו כתוב''Windows מתחיל למעלה'' אז זה thats נשארת באותו מסך עוד לא הולך מקווה שתוכל לעזור אלכס ![]() Laserline |
|
| |||
| |||
| לצערי זה יכול להיות אחד הרבה דברים. אבל כן, אנחנו נספק לה ללכת. :) ראשית, נתק כל היקפי ייתכן המצורף (USB לרכזת העכבר, HDD חיצוני וכו '). אם אין לך, או לאחר שהוסר מהם להפעיל את lappy והזן את ה-BIOS (כנראה על F8) ולפני המסך של Windows, תקבל הנחיה. יופיע תפריט הבחירה וייעץ "אפס לברירת מחדל" בחר את זה אחר כך "יציאה שמירת ההגדרות הנוכחיות". האם אתה מגדיר את כל המחיצות? שכן פעולה זו עשויה להיות חתיכות. XP SP2 כבר ידוע לזרוק א מתנודד ולהחליט את הרשיון אינו תקף, כאשר אתה עושה זאת. האם את lappy היה דופק? במהלך האתחול של XP לתוך CPU שלך יהיה לפעול בשעה שיא, אם הוא (או היא heapipes / אוהד) הם לא מדויק יהיה בעיה. האם הנ"ל ולתת לי לצעוק בחזרה.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא withstanding מצוין של אלכס ייעוץ על F8 ייקח אותך לתוך מצב בטוח, נסה "Last Known Good Configuration" בשלב זה.
| |||
| |||
| זה היה לא כל כך מעולה, יש לי את הפקודות עבור הזנת ה-BIOS ובטוחה מצב מעורב למעלה. . Apologies לייזר.אני מתכוון להשאיר את זה כדי Wolfeymole, הוא הרבה יותר מנוסה בזה סוג של דבר (של מערכת ההפעלה, מחיצות וכו ') מאשר א
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| הרבה תודה, חבר 'ה בשימוש על F8 כמה פעמים לא עובד אבל אחרי מדבר בן זוג הוא sugested מתמיד תפיפה מקש F8 לאחר המעבר ב אבל זה עובד רק כאשר פקוק לתוך mains נכנס למצב בטוח טעון למעלה במצב בטוח ועשה שחזור מערכת בלי עין הרע ואת הכל נראה בסדר עובד mny Thanks for your help againg בחורים AM מהמקום כדי תורמים Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני שמח שזה מיון. :)
| |||
| |||
| כן, אותי. אני שמח על מיון. לא בטוח שעשינו למרות עזרה .תודה על התרומה, מאוד מוערך. :)
|
| |||
| |||
| לעזאזל ![]() ![]() חדש זה היה טוב מכדי להיות אמיתי הפעלתי את המחשב הנישא על הבוקר אותה בעיה ארור ![]() תקוע ב-Windows''''מתחיל את המסך לא מקבלים כל הזמן במצב בטוח שוב היה צריך ללכת לעבודה אנסה שוב הערב אולי תצטרך עוד עצות חבר 'ה ![]() ![]() Laserline |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הבעיה מתחילה הנייד | Mischman | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 14th דצמבר 2008 20:36 |
| בעיה ברשת עם הנייד שלי? | רם רגל | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 21st נובמבר 2008 11:54 |
| Laptop בעיה | wnf15 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 16th אוקטובר 2008 08:45 |
| בעיה עם הנייד recovering | crispy007 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 3rd ינואר 2008 09:38 |
| Laptop בעיה לעזור | hayley | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -10 אוקטובר 2007 11:22 |
| שרשרת כלים | |
| |