![]() |
|
|
|||
|
|||
|
hi guys
reikia pagalbos Paleidus mano nešiojamas ji tik pasireiškia kiek langus nuo iki tada lieka toje pačioje ekrane nieko nedaryti ![]() idėjų aš bėdų ar man tai ką nors paprasto, Any help ar sugestions most welcome :) LASERLINE |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citata:
Kur tiksliai krovimosi metu veikia ekrano užšaldyti? (apibūdinkite ekrane prašom). Per šį "užšaldyti" Ar HDD šviesos ateiti?
|
|
|
|||
|
|||
|
@ Alex
kai aš pradėti jį eina juodas "Windows XP" ekranas tada į mėlyname ekrane, kai jis sako''Windows yra pradedančioms'' tada Thats it lieka pačios ekrane vyksta ne toliau tikiuosi galite padėti Alex ![]() LASERLINE |
|
|
|||
|
|||
|
Deja, tai gali būti vienas iš daugelio dalykų.
Bet Yeah, we'll give it a go. :) Pirma, atjunkite visus periferinius jums gali būti pridedamas (USB koncentratorius, pelė, išorinis HDD ir tt). Jeigu Jūs neturite, arba jei esate pašalintas juos įjungti lappy ir įvesti BIOS (tikriausiai F8), ir prieš langus ekranas, gausite eilutę. Ten bus meniu pasirinkimas konsultavimas "Atstatyti numatytąjį" spustelkite "Exit taupymo esamus nustatymus". Ar jums sukurti bet pertvaros? nes tai gali turėti įtakos. XP SP2 buvo žinoma mesti Neaiškus ir nuspręsti savo licenciją negalioja, jei jums tai padaryti. Ar lappy turėjo trankyti? Per įkeliama į XP procesoriaus bus rodomi piko metu, jei jis (arba ji yra heapipes / ventiliatorius) yra laisvi tai bus problema. Ar aukščiau ir man šaukti atgal.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Neatsižvelgdamos Alex puikiai patarimų F8, jūs pateksite į Safe Mode, pabandykite "Last Known Good configuration" šiuo klausimu.
Gauta F2 arba Del patekti į BIOS arba kruopščiai patikrinti Paleidus į POST screen, kai jis sako, "paspauskite klavišą F2 (pavyzdys) patekti į Setup". Ką gali padaryti, yra nešiojamas? Mano sistema: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Jis nebuvo toks puikus, aš turiu įvesti BIOS ir saugus būdas sumaišyti komandas.
. Apologies lazeriu.I'll leave this vienos iki Wolfeymole, jis daug labiau patyrusių šiuo dalykas tipo (OS, pertvaros ir tt) nei I
|
|||
|
|||
|
Many thanks guys
naudoti F8 keletą kartų neveikia bet po to, kai kalbame, kad mate jis sugested nuolat pakratant F8 po įjungimo tai dirbo, bet tik tada, kai įjungtas į maitinimo pateko į safe mode pakrauti į safe mode ir darė System Restore ir touch wood viskas atrodo darbo baudą mny Ačiū againg for your help guys esu toli, kad donorystė LASERLINE |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Glad to nic nie surūšiuoti. :)
|
|||
|
|||
|
Yeah, man. Džiaugiamės savo surūšiuoti.
Nežinote mes nors padėti .Ačiū už donorystę, very much appreciated. :)
|
|||
|
|||
|
Prakeiktas
![]() ![]() naujas jis buvo per geras, kad būtų tiesa pasuko mano nešiojamas šį rytą pats kruvinų problema ![]() Dellamorte''Windows yra pradedančioms''ekranas negavau bet kada imu vėl teko eiti į darbą bandys vėl šiąnakt gali prireikti daugiau patarimų vaikinai ![]() ![]() LASERLINE |