![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys vajadzīga palīdzība kad es sāku savu klēpjdatoru tikai izpaužas cik logi sākt tad paliek paša ekrāna neko nedarot ![]() any ideas am i grūtības vai man tas ir kaut kas vienkāršs any help vai sugestions visvairāk welcome :) Laserline |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Kur tieši laikā boot tas ekrāns iesaldēt? (aprakstiet ekrāna lūdzu). Laikā "iesaldēt" nenozīmē hdd gaismas come on?
|
| |||
| |||
| @ Alex kad es uzsākšanas tā iet uz melna Windows XP ekrāns tad uz zilu ekrānu, kur ir teikts''windows is starting up'' tad Tas ir tas paliek tajā pašā ekrāna notiek bez papildu ceru, ka jūs varat palīdzēt Alex ![]() Laserline |
|
| |||
| |||
| Diemžēl tā varētu būt viena no daudzām lietām. Bet jā, mēs arī tā iet. :) Pirmkārt, atvienojiet jebkuru perifēro jums var būt pievienoti (usb hub, pele, ārējais HDD utt.) Ja jums nav neviena, vai reizi esat noņemt tos ieslēgt lappy un ievadiet BIOS (iespējams F8) un pirms Windows ekrāna, jūs saņemsiet uzvedni. Būs izvēlnes izvēles konsultācijas "Reset to default" Izvēlieties šo, tad "Exit ietaupījums pašreizējos iestatījumus". Vai jums izveidot jebkādu starpsienas? kā tas varētu būt gultnis. XP SP2 ir zināms mest nestabils un izlemt savu licence nav spēkā, ja jūs to. Vai lappy bija klauvēt? Laikā boot augšup XP Jūsu cpu būs sācies pīķa, ja to (vai to heapipes / ventilators) ir brīvas tā būs problēma. Vai iepriekš un man kliegt atpakaļ.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nenoliedzot Alex's lielisku padomu F8 ņems tevi Safe Mode, mēģiniet "Pēdējā zināmā labā konfigurācija" šajā brīdī.
| |||
| |||
| Tas nebija tik izcili, es saņēmu ievadīšanai BIOS un drošs veids sajaukti komandas. . Apologies Laser.Es atstāt šo vienu Wolfeymole, viņam ir daudz lielāka pieredze ar šāda veida lieta (OS's, starpsienas utt), nekā I.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Many thanks guys izmanto F8 taustiņu vairākas reizes nestrādāja bet pēc tam runā ar mate viņš sugested nepārtraukti uzspiežot F8 taustiņu pēc ieslēgšanas Tas strādāja, bet tikai tad, kad pieslēgts Mains nonāktu drošais režīms uzpildītu drošajā režīmā, un tas System Restore un pieskarties koka viss, šķiet, ir darba naudas sodu mny paldies againg for your help guys esmu prom, lai ziedojumu Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priecīgs tas ir sašķirots. :)
| |||
| |||
| Jā, man. Glad to šķirot. Neesat pārliecināts, mēs palīdzētu kaut .Paldies par ziedojumu, ļoti augstu. :)
|
| |||
| |||
| Sasodīts ![]() ![]() jauns tas bija pārāk labi, lai būtu patiesība Izrādījās mana klēpjdatoru šorīt paša asiņainu problēmu ![]() uzlīmējis''windows is starting up''ekrāns nesaņēma nekādu laiks sākt drošajā režīmā atkal bija jāiet uz darbu Mēģināšu vēlreiz šovakar var būt nepieciešams vairāk padomu guys ![]() ![]() Laserline |
![]() |
|
| Bookmarks |