![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi guys potrzebujesz pomocy Gdy uruchamiam mój laptop tylko dostaje w miarę uruchamiania systemu Windows następnie pozostaje na tym samym ekranie robi nic ![]() wszelkie pomysły i jestem w kłopocie lub powiedz mi to coś prostego pomocy lub sugestie mile widziane :) Laserline |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Gdzie dokładnie podczas rozruchu nie zamrażać ekranie? (proszę opisać ekranu). W tym "zamrożenie" czy hdd świetle come on?
|
| |||
| |||
| @ Alex kiedy rozpocznie się to udaje się do systemu Windows XP czarny ekran następnie niebieski ekran, gdzie mówi''okien jest uruchomienie'' następnie thats it pozostanie na tym samym ekranie będzie dalsze nadzieję, że możesz pomóc Alex ![]() Laserline |
|
| |||
| |||
| Niestety, może to być jeden z wielu rzeczy. But yeah, we'll give it a go. :) Po pierwsze, odłącz wszelkie peryferyjnych może być dołączony (koncentrator USB, mysz, zewnętrzne dyski twarde itp.). Jeśli nie masz żadnych, lub po ich usunięciu włączyć lappy i wprowadź BIOS (prawdopodobnie F8), a przed oknami ekran, otrzymasz zachęty. Nie będzie menu doradzanie "Zresetuj do domyślnych" wybierz tę następnie "Wyjdź oszczędności bieżące ustawienia". Czy tworzyć partycje? ponieważ mogłoby to mieć wpływ. XP z dodatkiem SP2 jest znany rzucisz chybotliwy i decyduje licencji nie jest ważne, kiedy to zrobić. Czy miał lappy domina? Podczas rozruchu XP do naszego procesora zostanie uruchomiony na szczyt, jeśli (i to heapipes / wentylatora) są luźne, że będzie to problem. Czy powyżej i mi shout powrotem.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie naruszając Alex doskonale porad F8 zabierze Cię w trybie awaryjnym, spróbuj "Ostatnia znana dobra konfiguracja" w tym momencie.
Spróbuj Del lub F2, aby przejść do systemu BIOS lub sprawdź dokładnie przy ładowaniu na ekranie POST, gdy mówi: "Naciśnij klawisz F2 (przykład), aby wejść Instalatora". Co uczynić to laptop? My System: #
|
|
| |||
| |||
| Nie było, że bardzo dobre, mam poleceń wprowadzania w BIOSie i trybie awaryjnym zmieszana. . Przepraszamy Laser.I'll leave this one do Wolfeymole, jest dużo bardziej doświadczonych w tego typu rzeczy (OS's, partycje itp.) niż I.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Many thanks guys używany klawisz F8 kilka razy nie działał ale po mówienia do niego oficer sugested ciągle naciskając klawisz F8 po włączeniu ten pracował, ale tylko wtedy, gdy podłączony do sieci dostał w trybie awaryjnym ładowane w trybie awaryjnym i nie przywracania systemu i dotyku drewna wszystko wydaje się być dobrze działa mny dzięki againg za pomoc chłopaki jestem od dokonania wpłaty Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glad to posortowane. :)
| |||
| |||
| Tak, mnie. Glad jego posortowane. Nie masz pewności zrobiliśmy pomóc chociaż .Dziękujemy za wpłaty, bardzo ceniona. :)
|
| |||
| |||
| Cholera ![]() ![]() nowych było zbyt dobre, aby być prawdziwe odwrócił mój laptop na dziś rano samego krwawego problem ![]() zatrzymany na''Windows jest uruchomienie''ekran nie ich czas, aby uruchomić w trybie awaryjnym znów musiał iść do pracy będzie próbował ponownie wieczorem mogą potrzebować więcej porad faceci ![]() ![]() Laserline |