![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci Potřebuju pomoc Keď spustím môj notebook, že sa dostane len ak okien rozbehu potom zostane na rovnakej obrazovke ničnerobenie ![]() akékoľvek nápady som v průšvih, alebo mi povedz, je to niečo jednoduchého akúkoľvek pomoc alebo sugestions veľmi vítaná :) Laserline |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Kde presne sa v priebehu zavádzaciu obrazovky zmraziť? (opíšte prosím obrazovky). V priebehu tejto 'zmraziť' robí ľahké prísť na hdd?
|
| |||
| |||
| Alex @ Keď spustím to jede do čiernej obrazovky Windows XP potom na modrú obrazovku, kde je napsáno''oken je zakladanie'' potom to je to zostáva na rovnakej obrazovke sa žiadne ďalšie Snáď vám pomôže Alex ![]() Laserline |
|
| |||
| |||
| Bohužiaľ by to mohlo byť jednou z mnohých vecí. Ale jo, budeme sa jej skúsiť. :) Po prvé, odpojte akékoľvek periférne môžete mať pripojené (USB hub, myš, externé HDD, atď). Ak nemáte žiadne, alebo vo chvíli, kedy je odstránená zapnúť Lappy a zadajte bios (pravdepodobne F8) a pred oknami obrazovku, dostanete riadku. Bude menu výberu radit "Reset to default" vyberte túto potom "Ukončiť ukladanie aktuálne nastavenie". Máte vytvoriť oddiely? ako by to mohlo mať vplyv. XP SP2 bola známa přehodit rozviklaný a rozhodne licenčné nie je platné, keď to budete robiť. Má Lappy mal klopať? Počas boot do XP váš procesor bude spustená na vrchol, keď je (alebo je to heapipes / ventilátor) sú voľné, bude problém. Do výšky a dej mi kričať späť.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bez Alex vynikajúce poradenstvo F8 sa Vám v núdzovom režime, skúste "Posledná známa funkčná konfigurácia" v tomto bode.
| |||
| |||
| Bolo výborné, že nie, mám príkazy pre vstup do BIOSu a bezpečný spôsob pomíchaly. . Ospravedlňujeme Laser.I'll nechať jeden až Wolfeymole, že je to omnoho viac skúsených na tento druh vecí (os to, oddiely atď) ako I.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ďakujem páni používané klávesy F8 niekoľkokrát nefungoval ale potom, čo hovorí do mate ten sugested neustále odposlechnuto F8 kľúč po zapnutí Toto riešenie sa ale len v prípade, zapojený do siete dostal do núdzového režimu naložené v núdzovom režime, a to obnovenie systému zaklopa na drevo, a všetko sa zdá byť v poriadku mny vďaka againg za vašu pomoc, hoši som preč, aby sa darcovstvo Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som rád, že je to Zoradené. :)
| |||
| |||
| Jo, mne to. Som rád, že jeho Zoradené. Nie som si istá, či sme sa pomôcť aj keď .Ďakujeme za darovanie, veľmi ocenil. :)
|
| |||
| |||
| Sakra ![]() ![]() Nový je príliš dobré, aby to bola pravda obrátil môj notebook na ráno rovnaký problém krvavou ![]() prilepené na''windows je spuštění''displej nedostal kedykoľvek na spustenie v núdzovom režime zase musel ísť do práce stretnú dnes môže potrebovať viac rad kluci ![]() ![]() Laserline |