![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок момачки потребна помоћ нашто ја старт мој лаптоп то добије само онолико колико је то прозора покретање затим остаје на истој екран и ништа не чиниш ![]() било које идеје сам у невољи или рећи мене је то нешто једноставно било који помоћ или сугестионс већина добродошли :) Ласерлине |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Где се тачно време боот екрану замрзнути? (молимо опишите екрана). Током тог 'замрзнути' ради светло дошли на ХДД?
|
| |||
| |||
| @ Алекс нашто ја старт уп то иде на Уиндоус КСП црни екран онда на плавом екрану где пише''Уиндоус је почетак'' онда је тај остаје на истом екрану дешава без даљњег надамо да вам може помоћи Алекс ![]() Ласерлине |
|
| |||
| |||
| Нажалост, ово може бити један од многих ствари. Али, да, дат ћемо га ићи. :) Прво, Искљу? Ите периферне ли било који мај имати придрул̌ене (усб вори, миш, спољни ХДД итд). Ако немате, или након што сте их укључили лаппы и ући у БИОС (вероватно Ф8) и пред екран Уиндоус, ыоулл 'добити један брз. Израдит ће се мени за одабир саветовање "Ресет то дефаулт" изаберете ову онда "Ексит чување тренутне подешавања". Јесте ли поставити било које партиције? јер то би могло да има рађати. КСП СП2 је познат роад расклиматан и одлучите Вашу лиценцу не вреди када то учинити. Има лаппы имао куцати? Током чизма сеттле за твој КСП ЦПУ ће се појавити на врху, ако је (или је хеапипес / обожаватељи) су лабаве то ће бити проблем. Да ли горе и дајте ми довикивати назад.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Није уитхстандинг Алекс'с одличан савет Ф8 одвести ће вас у безбедном начину рада, покушајте "Ласт Кноун Гоод Цонфигуратион" у овом тренутку.
| |||
| |||
| Није било који изврсно, добио сам наредбама за улазак у БИОС-и безбедном начину миксед уп. . Ласерски извињења.Ја ћу оставити један Уолфеымоле, он је много више искуства у овој врсти ствар (ОС-а, партиција итд) него И.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Многобројан хвала момци користи тастер Ф8 неколико пута није рад али након што разговара са мате он сугестед континуирано куцкање тастер Ф8 након укључења ово радили, али само када прикључен на струју добио у безбедном начину рада лоадед уп унутра сигуран начин и да је систем вратити куцнути у дрво и све чинити се да буде рад прекид мны захвалност за ваша помоћ агаинг момци сам далеко да би донација Ласерлине |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Драго ми је разврстан. :)
| |||
| |||
| Да, мени је. Глад својим редају. Нисте сигурни да смо урадили помоћ .Хвала за донације, врло много поштовати. :)
|
| |||
| |||
| Проклетство ![]() ![]() нови је био превише добар да буде истинито окренут мој лаптоп на овај јутро крвничком исти проблем ![]() заглави на''прозора је покретање''заслон није се било које време за покретање у безбедном начину опет морао да иде на посао покушајте поново ће вечерас мај требате више савет момци ![]() ![]() Ласерлине |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем са почетком лаптоп | Мисцхман | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 14 децембар 2008 20:36 |
| Нетуоркинг проблем са мој лаптоп? | Рум репице | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 21 новембар 2008 11:54 |
| Лаптоп проблем | унф15 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 16 октобар 2008 08:45 |
| Проблем са лаптоп опоравља | цриспы007 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 3 јануар 2008 09:38 |
| Лаптоп проблем хелп | хаылеы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 10 октобар 2007 11:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |