![]() |
|
| |||
| |||
| selam beyler yardıma ihtiyacım var olarak pencereleri başlangıç ben sadece bu kadar olur benim laptop başlatmak sonra aynı ekran asla kalır ![]() herhangi bir fikir sorun Ben veya bana bir şeyi çok kolay herhangi bir yardım veya önerilerinizi en hoş geldiniz :) Laserline |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Nerede tam sırasında açılış ekran donma yapıyor? (ekran lütfen) anlatın. Bu 'dondurma' sırasında bu HDD ışığı hadi?
|
| |||
| |||
| @ Alex kadar siyah Windows XP ekran giderse ne zaman başlar sonra mavi ekrana nerede''pencere''diyor kadar başlıyor daha sonra şu Aynı ekranda kalır giderek daha fazla size yardımcı olabilir umut Alex ![]() Laserline |
|
| |||
| |||
| Ne yazık ki bir çok şey olabilir. Ama evet, bunu gidin vereceğiz. :) Öncelikle, herhangi bir (USB hub, fare, harici HDD vs) bağlı olabilir periferik kesin. Eğer onları lappy açmak ve BIOS girin (muhtemelen F8) ve pencereleri ekran önce, bir istemi alırsınız kaldırdık herhangi bir veya bir kez yok. İşte "varsayılan bu seçeneğini seçin" Çıkış geçerli ayarları kaydetmeden menüden seçim "Sıfırla danışmanlık" olacaktır. Herhangi bir bölüm oluşturmak mı? Bu bir etkiye sahip olabilir. XP SP2 bir sallanan atmak ve lisans karar geçerli değil bunu yapmak bilinmektedir. Olan lappy bir devirmek mi? XP halinde işlemci yoğun çalışıyor olacak önyükleme kadar, bu (veya heapipes / hayranıyım's) sırasında bir sorun olacak gevşek vardır. Do yukarıdaki ve beni bağırmak bir ver.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Not Güvenli Mod sizi alacak deneyin "Son" bu noktada iyi yapılandırma bilinen Alex'in mükemmel tavsiye F8 withstanding.
| |||
| |||
| Bu mükemmel değil, ben BIOS ve güvenli mod karışık girerken için komutlar var. . Apologies Lazer.Ben Wolfeymole için, o daha bir şey bu tür at deneyimli Bu bir terk edeceğiz (OS's, bölüm vb) I. daha
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Çok teşekkürler çocuklar birkaç kez işe yaramadı F8 tuşuna kullanılır ama sürekli üzerine geçtikten sonra F8 tuşuna dokunarak sugested bir dostum konuşuyorum sonra Bu ancak çalıştı ancak ana takılı güvenli moduna var güvenli modda kadar yüklü bir sistem geri yükleme yaptım ve dokunmatik tahta herşey gibi ince çalışıyor gibi mny teşekkürler yardımcı çocuklar için againg pm uzak bir bağış yapmak Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sevindim bu sıralanmış's. :)
| |||
| |||
| Evet, bana. Sevindim onun sıralanır. Bu yardım yaptı emin olsa .Bağış için teşekkür ederiz, çok takdir. :)
|
| |||
| |||
| Lanet etmek ![]() ![]() doğru çok iyi yeni olarak Bu sabah benim dizüstü döndü Aynı kanlı sorunu ![]() pencere''aşık''ekranı başlıyor tekrar iş gitmeliydi güvenli modda başlatmak için herhangi bir süre verilmedi Bu gece tekrar denemek daha fazla tavsiye çocuklar gerekebilir ![]() ![]() Laserline |
![]() |
|
| Bookmarks |