![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці потрібна допомога Коли я починаю моєму ноутбуці він отримає тільки паралельно із запуском Windows Потім залишається на тому ж екрані нічого не робить ![]() будь-які ідеї я в біді або скажіть мені це щось просте будь-яку допомогу або Sugestions тільки вітати :) Laserline |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Де саме під час завантаження на екрані чи заморозити? (опишіть, будь ласка екрану). За цей "стоп" робить HDD прийти на світ?
|
| |||
| |||
| @ Alex Коли я починаю вгору вона йде чорний екран Windows XP потім синій екран, на якому він говорить,''вікон запуску'' Потім він Thats залишається на тому ж екрані не відбувається подальшого сподіваюся, що ви можете допомогти Alex ![]() Laserline |
|
| |||
| |||
| На жаль, це може бути одна з багатьох речей. Але так, ми дамо йому йти. :) По-перше, вимкніть будь-які периферійні ви можете додається (USB Hub, мишею, зовнішній HDD і т.д.). Якщо у вас немає, або коли ви видалили їх включення lappy і увійти в BIOS (можливо F8) і до екрану, ви отримаєте рядок. Там буде меню авізуючий "Відновити значення за замовчуванням" виберіть цей потім "Вихід збереження поточних установок". Ви створили розділи? оскільки це може мати відношення. XP SP2, як відомо, кинути хиткий і вирішити ваші ліцензії не є дійсним, якщо ви робите це. Має lappy був стукіт? Під час завантаження на XP на ваш процесор буде працювати в години пік, якщо він (або його heapipes / вентилятор) є вільними це буде проблемою. Лі вище, і дайте мені повідомлення назад.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не витримувала відмінні поради F8 Алекса супроводить вас в безпечному режимі, спробуйте "Остання відома вдала конфігурація" на даному етапі.
| |||
| |||
| Чи не тому, що відмінно, я отримав команд для в'їзду в BIOS і безпечному режимі переплутали. . Вибачення лазера.Я залишу це на одному Wolfeymole, він набагато більш досвідчений в такого роду речі (, ОС розділи і т.д.), ніж я
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Багато хлопців завдяки використовувати клавішу F8 кілька разів не працює але після розмови з партнером він Запропоновано постійне натиснувши клавішу F8 після включення це працювало, а тільки при підключенні до мережі потрапив в безпечному режимі завантажена в безпечному режимі і зробив відновлення системи і щоб не наврочити все начебто працює нормально MNY againg подяку за вашу допомогу хлопці AM геть зробити пожертвування Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рада, що він відсортований. :)
| |||
| |||
| Так, мене. Glad своєї відсортований. Чи не впевнений, що ми не допомагає, хоча .Дякуємо за пожертву, дуже оцінив. :)
|
| |||
| |||
| Прокляття ![]() ![]() нова вона була занадто гарна, щоб бути правдою виявилося моїм ноутбуком цього ранку Проблема ж кривавий ![]() застрягли на''окон запуска''екран не отримати в будь-який час розпочати в безпечному режимі знову довелося йти на роботу спробує знову сьогодні може знадобитися більше хлопців поради ![]() ![]() Laserline |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми, починаючи ноутбука | Mischman | Операційні системи Windows | 3 | 14 грудня 2008 20:36 |
| Мережа проблема з моїм ноутбуком? | Ром Stem | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 21 листопада 2008 11:54 |
| Ноутбук проблема | wnf15 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 16 жовтня 2008 08:45 |
| Проблема з відновленням ноутбуків | crispy007 | Генеральний обладнання чат | 4 | 3 січня 2008 09:38 |
| Ноутбук проблема допомогу | Хейлі | Операційні системи Windows | 1 | 10 жовтня 2007 11:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |