![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какво ще използвате вашия лаптоп за. Искам да не coz Айв имам един и аз DONT направя нещо на нея повече LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лек за игри, покер и тук:)
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Звучи като теб трябва да получи няколко вируси подправка към нещата! нах само се шегувах, аз обикновено използвам моя лаптоп, ако съм уморен за да седне на моята десктопа, единственото нещо, което използва мината е за полагане в леглото и да гледам нещата в YouTube, за всичко друго, което да използвам desky:).но и да отговоря на въпроса ви обясня малко за вашите интереси и хобита и т.н. са наистина в компютрите или имате едно просто за по-голяма от него? Ако вашият компютър се защо не се научите как да създавате файлове с бухалка забавлявам себе си (това е, ако не знам вече как да се), търсене за готин безплатна ли ще се изненадаш какво намерите. Също така опитайте се да използвате вашия лаптоп като хартия тегло? и вземане на видеоклипове и снимки са добър начин да се мине време имаш Windows Movie Maker? Ако е така защо да не направят няколко музикални vids или готин картина компилации и ги качете на YouTube? Имам Anime компилация VID че достигна 13k мнения + в по-малко от 2 седмици и той взе няколко дни, за да направят така че е стартер: P |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Актуален въпрос за моя лаптоп??? | hitman0042 | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 21 ноември 2008 13:36 |
| Имам лаптоп въпрос | hitman0042 | Лаптопи, Mobiles & текст | 11 | 28 Окт 2008 06:48 |
| Лаптоп Vista / XP въпрос | leland16 | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 21 април 2008 08:04 |
| Един бърз въпрос за моя лаптоп .. | sammcxo | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 31 Jan 2008 09:27 |
| Vista Desktop Въпрос на HP лаптоп | JennB213 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 7 Jan 2008 11:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |