menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Laptop Otázka

Reply

Thread Nástroje
Old 6.března 2008, 11:48
Člen Skupina

Default Laptop Otázka

Co byste používat svůj notebook pro. Chci, aby žádný coz IVE dostal jeden a i dont dělat cokoliv na něm žádné další lol.
Old 6.března 2008, 11:52
Moderátor skupiny

Default Laptop Otázka

Light hra, poker a tady:)

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 6.března 2008, 19:47
Dárce Skupina

Default Laptop Otázka

Zní to, co potřebujete, abyste získali několik virů na koření věci se! nah jen vtip, i normálně používat svůj laptop, pokud jsem se unavený, sedět u mého počítače, pouze moje věc, i použití je pro kterou se v posteli a sledovat obsah na YouTube, na všechno ostatní i použití mé desky:).
, ale odpověď na svou otázku trochu vysvětlit, o své zájmy a koníčky atd. jste opravdu do počítače, nebo máte jenom z důvodu, že? je-li do vašeho počítače, proč ne naučit, jak vytvořit bat soubory pobavit sebe (to je, pokud nemáte již vědí, jak), vyhledávání v pohodě freeware budete překvapeni, co najdete. Také zkuste použít váš notebook jako těžítko? také tvorbu videa a obrázky jsou dobrým způsobem, jak přenést době máte Windows Movie Maker? Pokud ano, proč ne učinit několik hudebních vids nebo cool obrázek kompilací a nahrajte je na youtube? Mám anime sestavování vid, že dosáhl 13K + zobrazení v méně než 2 týdny a trvalo několik dní, aby to tam to startér: P
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
A otázka, o mém notebooku? hitman0042 Notebooky, Mobily a PDA 6 21. listopadu 2008 13:36
Mám Laptop otázku hitman0042 Notebooky, Mobily a PDA 11 28. říjen 2008 06:48
Laptop Vista / XP otázku leland16 Notebooky, Mobily a PDA 7 21. dubna 2008 08:04
Jen rychlý dotaz o mém Laptop .. sammcxo Notebooky, Mobily a PDA 2 31. leden 2008 09:27
Vista Desktop Dotaz na notebook HP JennB213 Notebooky, Mobily a PDA 2 7. ledna 2008 11:00
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.