![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Co byste používat svůj notebook pro. Chci, aby žádný coz IVE dostal jeden a i dont dělat cokoliv na něm žádné další lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Light hra, poker a tady:)
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Zní to, co potřebujete, abyste získali několik virů na koření věci se! nah jen vtip, i normálně používat svůj laptop, pokud jsem se unavený, sedět u mého počítače, pouze moje věc, i použití je pro kterou se v posteli a sledovat obsah na YouTube, na všechno ostatní i použití mé desky:)., ale odpověď na svou otázku trochu vysvětlit, o své zájmy a koníčky atd. jste opravdu do počítače, nebo máte jenom z důvodu, že? je-li do vašeho počítače, proč ne naučit, jak vytvořit bat soubory pobavit sebe (to je, pokud nemáte již vědí, jak), vyhledávání v pohodě freeware budete překvapeni, co najdete. Také zkuste použít váš notebook jako těžítko? také tvorbu videa a obrázky jsou dobrým způsobem, jak přenést době máte Windows Movie Maker? Pokud ano, proč ne učinit několik hudebních vids nebo cool obrázek kompilací a nahrajte je na youtube? Mám anime sestavování vid, že dosáhl 13K + zobrazení v méně než 2 týdny a trvalo několik dní, aby to tam to startér: P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| A otázka, o mém notebooku? | hitman0042 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 21. listopadu 2008 13:36 |
| Mám Laptop otázku | hitman0042 | Notebooky, Mobily a PDA | 11 | 28. říjen 2008 06:48 |
| Laptop Vista / XP otázku | leland16 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. dubna 2008 08:04 |
| Jen rychlý dotaz o mém Laptop .. | sammcxo | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 31. leden 2008 09:27 |
| Vista Desktop Dotaz na notebook HP | JennB213 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. ledna 2008 11:00 |
| Thread Nástroje | |
| |