![]() |
|
| |||
| |||
| Τι γνώμη έχετε για τη χρήση σας Laptop. Θέλω να coz IVE δεν έχεις μία και i dont κάνουμε τίποτα για αυτό πια lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φως παιχνίδια, πόκερ και εδώ:)
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ήχοι όπως και εσείς πρέπει να πάρετε μερικά ιούς να μπαχαρικό πράγματα! nah μόνο πλάκα, και συνήθως χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή μου και αν είμαι κουρασμένος για να καθίσει στο desktop μου, το μόνο που χρησιμοποιούν είναι για τον δικό μου στο κρεβάτι και παρακολουθείτε υπάρχει στο YouTube, για ό, τι άλλο να χρησιμοποιήσω desky μου:).αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σας εξηγήσω λίγο για σας ενδιαφέροντα και τα χόμπι κτλ είναι πραγματικά σε υπολογιστές ή έχετε μία μόνο για χάρη του; αν σας σε υπολογιστές, γιατί να μην μάθουν πώς να δημιουργούν bat αρχεία για να διασκεδάζουν τον εαυτό σου (αυτό θα γίνει μόνο αν δεν έχετε ήδη γνωρίζουν πώς να), αναζήτηση για δροσερό freeware θα σας εξέπληξε αυτό που θα βρείτε. Επίσης, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το laptop σε χαρτί βάρους; Επίσης, τα βίντεο και τις φωτογραφίες είναι ένας καλός τρόπος για να περάσετε το χρόνο σας το Windows Movie Maker; αν ναι, γιατί δεν κάνω κάποια μουσική vids ή δροσερό εικόνα συλλογές και για να φορτώσετε το YouTube; Έχω μια συλλογή vid anime που έφτασαν 13k + απόψεων σε λιγότερο από 2 εβδομάδες και χρειάστηκαν ένα-δυο μέρες για να κάνει έτσι υπάρχει μια starter: P |