manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Laptop Pitanje

Reply

Thread Tools
Old 6. ožujka 2008, 11:48
Member Group

Default Laptop Pitanje

Što da li vi koristite svoj Laptop za. Želim ne coz ive je dobio jednu i ja dont činiti ništa na njemu više lol.
Old 6. ožujka 2008, 11:52
Moderator / ica grupe

Default Laptop Pitanje

Svjetlostna kockanje, poker i ovdje:)

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 6. ožujka 2008, 19:47
Donatorska Grupa

Default Laptop Pitanje

Zvuči kao da je potrebno da biste dobili nekoliko virusa za začinsko stvari! Nah samo šaljiv, ja normalno koristiti svoj laptop ako sam umorna da sjedi na mom desktopu, jedina stvar koristim za polaganje mina je u krevetu i gledanje stvari na youtube, za sve ostalo koristim moj desky:).
ali odgovor na Vaše pitanje objasni malo o svojim interesima i hobijima etc ste stvarno na računalima ili da li vi imate samo zbog toga? ako u Vašim računalima zašto ne naučiti kako izraditi šišmiš kartoteka zabavljati na sebe (to je ako ne znate kako već), potraga za kul freeware ćete biti iznenađeni što pronaći. Također pokušajte koristiti vaš laptop kao hartiju? i izrada videozapise i fotografije su dobar način da prođe vrijeme imate Windows Movie Maker? ako je tako zašto ne napraviti nekoliko glazbenih vids ili kul sliku kompilacije i učitajte ih na YouTubeu? Imam anime kompilacije Vid da Dostigli 13k + pogleda na manje od 2 tjedna i bio je nekoliko dana da bi na taj način ima je starter: P
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pitanje o moj laptop? hitman0042 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 6 21. studeni 2008 13:36
Imam laptop pitanje hitman0042 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 11 28. listopad 2008 06:48
Laptop Vista / XP pitanje leland16 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 7 21. travanj 2008 08:04
Just a quick pitanje o moj laptop .. sammcxo Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 31 siječanj 2008 09:27
Pitanje o Vidik Desktop Laptop HP JennB213 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 7. siječanj 2008 11:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.