![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Što da li vi koristite svoj Laptop za. Želim ne coz ive je dobio jednu i ja dont činiti ništa na njemu više lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svjetlostna kockanje, poker i ovdje:)
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Zvuči kao da je potrebno da biste dobili nekoliko virusa za začinsko stvari! Nah samo šaljiv, ja normalno koristiti svoj laptop ako sam umorna da sjedi na mom desktopu, jedina stvar koristim za polaganje mina je u krevetu i gledanje stvari na youtube, za sve ostalo koristim moj desky:).ali odgovor na Vaše pitanje objasni malo o svojim interesima i hobijima etc ste stvarno na računalima ili da li vi imate samo zbog toga? ako u Vašim računalima zašto ne naučiti kako izraditi šišmiš kartoteka zabavljati na sebe (to je ako ne znate kako već), potraga za kul freeware ćete biti iznenađeni što pronaći. Također pokušajte koristiti vaš laptop kao hartiju? i izrada videozapise i fotografije su dobar način da prođe vrijeme imate Windows Movie Maker? ako je tako zašto ne napraviti nekoliko glazbenih vids ili kul sliku kompilacije i učitajte ih na YouTubeu? Imam anime kompilacije Vid da Dostigli 13k + pogleda na manje od 2 tjedna i bio je nekoliko dana da bi na taj način ima je starter: P |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pitanje o moj laptop? | hitman0042 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 21. studeni 2008 13:36 |
| Imam laptop pitanje | hitman0042 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 11 | 28. listopad 2008 06:48 |
| Laptop Vista / XP pitanje | leland16 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 21. travanj 2008 08:04 |
| Just a quick pitanje o moj laptop .. | sammcxo | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 31 siječanj 2008 09:27 |
| Pitanje o Vidik Desktop Laptop HP | JennB213 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 7. siječanj 2008 11:00 |
| Thread Tools | |
| |