![]() |
|
| |||
| |||
| מה אתה משתמש עבור המחשב הנייד. אני לא רוצה coz ive יש אחד ואני dont לעשות שום דבר על זה יותר LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אור Gaming, והנה פוקר:)
|
| |||
| |||
| נשמע כאילו אתה צריך להשיג כמה דברים וירוסים כדי ספייס למעלה! לא רק צוחק, אני בדרך כלל משתמש הנייד שלי אם אני עייף כדי לשבת בבית שולחן העבודה שלי, אני רק עבור השימוש שלי הוא שוכב במיטה ורואה דברים ב-YouTube, לכל דבר אחר אני משתמש desky שלי:).אבל כדי לענות על השאלה להסביר קצת על האינטרסים שלך ושל תחביבים וכו 'אתה באמת לתוך מחשבים או האם יש לכם משהו רק למען זה? אם המחשב שלך לתוך למה לא ללמוד כיצד ליצור קבצים בת לשעשע את עצמך (זה אם אתה כבר לא יודע איך), לחפש מגניב freeware תהיה מופתע מה אתה מוצא. נסה גם באמצעות הנייד שלך בתור נייר במשקל? גם ביצוע קטעי וידאו ותמונות הן דרך טובה להעביר את הזמן יש לך את Windows Movie Maker? אם כך למה לא לעשות כמה מוסיקה vids תמונה או מגניב compilations והעלה אותם ל-YouTube? יש לי אנימה ההדרה vid כי הגיע 13k + צפיות בפחות 2 שבועות לאחר מכן, וזה לקח כמה ימים כדי לעשות זאת יש פתיחה: P |