menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Laptop Otázka

Reply

Thread Tools
Old 6.března 2008, 11:48
Člen Skupina

Default Laptop Otázka

Čo by ste používať svoj notebook pre. Chcem, aby žiadny coz IVE dostal jeden a i dont robiť čokoľvek na ňom žiadne ďalšie lol.
Old 6.března 2008, 11:52
Moderátor skupiny

Default Laptop Otázka

Light hra, poker a tady:)

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 6.března 2008, 19:47
Darcu Skupina

Default Laptop Otázka

Znie to, čo potrebujete, aby ste získali niekoľko vírusov na korenie veci sa! nah len vtip, aj normálne používať svoj laptop, ak som sa unavený, sedieť u môjho počítača, len moja vec, aj použitie je pre ktorú sa v posteli a sledovať obsah na YouTube, na všetko ostatné aj použitie mojej dosky:).
, Ale odpoveď na svoju otázku trochu vysvetliť, o svoje záujmy a koníčky atď ste naozaj do počítača, alebo máte iba z dôvodu, že? je-li do vášho počítača, prečo ne naučiť, ako vytvoriť bat súbory pobaviť seba (to je, ak nemáte už vedia, ako), vyhľadávanie v pohodě freeware budete prekvapení, čo nájdete. Tiež skúste použiť váš notebook ako ťažítko? aj tvorbu videá a obrázky sú dobrým spôsobom, ako preniesť čase máte Windows Movie Maker? Ak áno, prečo nie urobiť niekoľko hudobných vids alebo cool obrázok kompiláciou a nahrajte je na youtube? Mám anime zostavovaní vid, že dosiahol 13K + zobrazenie v menej ako 2 týždne a trvalo niekoľko dní, aby to tam to startér: P
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
A otázka, o mojom notebooku? hitman0042 Notebooky, Mobily a PDA 6 21. novembra 2008 13:36
Mám Laptop otázku hitman0042 Notebooky, Mobily a PDA 11 28. október 2008 06:48
Laptop Vista / XP otázku leland16 Notebooky, Mobily a PDA 7 21. apríla 2008 08:04
Len rýchly dotaz o mojom Laptop .. sammcxo Notebooky, Mobily a PDA 2 31. január 2008 09:27
Vista Desktop Otázka na notebook HP JennB213 Notebooky, Mobily a PDA 2 7. januára 2008 11:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.