![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čo by ste používať svoj notebook pre. Chcem, aby žiadny coz IVE dostal jeden a i dont robiť čokoľvek na ňom žiadne ďalšie lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Light hra, poker a tady:)
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Znie to, čo potrebujete, aby ste získali niekoľko vírusov na korenie veci sa! nah len vtip, aj normálne používať svoj laptop, ak som sa unavený, sedieť u môjho počítača, len moja vec, aj použitie je pre ktorú sa v posteli a sledovať obsah na YouTube, na všetko ostatné aj použitie mojej dosky:)., Ale odpoveď na svoju otázku trochu vysvetliť, o svoje záujmy a koníčky atď ste naozaj do počítača, alebo máte iba z dôvodu, že? je-li do vášho počítača, prečo ne naučiť, ako vytvoriť bat súbory pobaviť seba (to je, ak nemáte už vedia, ako), vyhľadávanie v pohodě freeware budete prekvapení, čo nájdete. Tiež skúste použiť váš notebook ako ťažítko? aj tvorbu videá a obrázky sú dobrým spôsobom, ako preniesť čase máte Windows Movie Maker? Ak áno, prečo nie urobiť niekoľko hudobných vids alebo cool obrázok kompiláciou a nahrajte je na youtube? Mám anime zostavovaní vid, že dosiahol 13K + zobrazenie v menej ako 2 týždne a trvalo niekoľko dní, aby to tam to startér: P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| A otázka, o mojom notebooku? | hitman0042 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 21. novembra 2008 13:36 |
| Mám Laptop otázku | hitman0042 | Notebooky, Mobily a PDA | 11 | 28. október 2008 06:48 |
| Laptop Vista / XP otázku | leland16 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. apríla 2008 08:04 |
| Len rýchly dotaz o mojom Laptop .. | sammcxo | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 31. január 2008 09:27 |
| Vista Desktop Otázka na notebook HP | JennB213 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. januára 2008 11:00 |
| Thread Tools | |
| |